Zonnepanelen Amsterdam

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw dak in Amsterdam en omstreken? Wacht er niet mee en begin direct met verdienen!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Aannemer in Amsterdam kan zonnepanelen op het dak plaatsen voor u. De laagste prijzen voor hoogwaardige kwaliteit!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Zonnepanelen Amsterdam

  Aannemer Zonnepanelen Amsterdam

  Bent u het ook beu om torenhoge energie rekeningen te betalen? Dan kunt u investeren in zonnepanelen op uw dak! Uw energierekening zal drastisch dalen en bovendien brengt het ook vele financiële voordelen met zich mee. Bovendien kunt u de kosten binnen 9 jaar al terugverdienen. De jaren die daarna volgen zijn pure winst!

  Ook zijn zonnepanelen milieuvriendelijk, omdat u uw eigen energie opwekt. Ook verhoogd u de waarde van uw woning. De voordelen zijn veel, waardoor het een prachtige investering is in uw woning en portemonnee.

  • Volledige ontzorging
  • Scherpste tarieven
  • Bouwgarantie

  Iedere dag zonder zonnepanelen, is een dag verlies van uw winst. Wacht daarom niet langer en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

  Zonnepaneel Amsterdam

  In de gehele regio van Amsterdam en nabij gelegen plaatsen kunnen wij zonnepannelen voor u aanleggen. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen zoals polykristallijn, monokristallijn en dunne film zonnepanelen. Elk hebben zo hun unieke eigenschappen. 

  Ook speelt het soort dak van uw woning een rol. Een platte dak of een hellend dak die zuidelijk gericht is zorgt voor het meeste rendement. 

  • Wij denken met u mee
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Transparante werkwijze

  Een zonnepaneel zet zonlicht om in elektriciteit dankzij de cellen. Een omvormer zet de geproduceerde gelijkstroom om in wisselstroom voor huishoudelijk gebruik. De stroom kan meteen worden gebruikt.

  Amsterdam zonnepanelen
  Zonnepanelen aanleggen Amsterdam

  Salderen

  Is het een jaar geworden met veel zonlicht en heeft u te veel stroom opgewekt? Als u meer stroom produceert dan u op dat moment gebruikt, levert u die terug aan het net. Op uw energiefactuur staat het verschil tussen de hoeveelheid elektriciteit die u van het net afneemt en de hoeveelheid die u jaarlijks aan het elektriciteitsnet geeft. Dit wordt salderen genoemd.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Kwaliteit staat voorop
  • Altijd flexibel en efficiënt

  Zonnepanelen zijn een belangrijk onderdeel geworden van de skyline van Amsterdam. Dit is zonder twijfel te danken aan de financiële steun die wij krijgen van de overheid voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Deze vraag heeft de industrie levendig gehouden en de prijzen lager.

  De overheid steunt het aanschaffen van zonnepanelen. Hier zijn verschillende regelingen voor en ook de mogelijkheid om een subsidie te krijgen. Wij kunnen u hier meer over informeren en helpen met het aanvragen. 

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Hoe werkt een zonnepaneel?

  De voordelen van het gebruik van een zonnepaneel zijn dat het de voordelen van zonne-energie benut. De fotovoltaïsche cellen in het zonnepaneel zetten straling om in elektriciteit. Gelijkstroom is de term die wordt gebruikt om deze stroom aan te duiden. Een omvormer zet gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. Wisselstroom kan worden gebruikt in onze huizen. De omvormer is dan ook een essentieel onderdeel van de zonnepaneelinstallatie.

  Waarom zonnepanelen?

  Dankzij zonnepanelen zal uw maandelijkse energielasten flink dalen. Wekt u meer stroom op dan u verbruikt? U krijgt dat terugbetaald! Bovendien voegt u meerwaarde toe aan uw woning als u zonnepanelen op het dak heeft. Het is milieuvriendelijker en er zijn ook regelingen die zonnepanelen steunen.

  Wat kosten zonnepanelen?

  De kosten voor zonnepanelen kunnen verschillen per type dak. Ook zijn er verschillende soorten zonnepanelen. Bovendien heeft u ook de keuze uit het aantal zonnepanelen dat u op uw dak wilt hebben. Vraag een gratis offerte aan en geef uw wensen door, zodat wij u een transparant kostenplaatje kunnen doorsturen.

  Wat is saldering?

  Zonnepanelen produceren hun eigen stroom, die u meteen kunt gebruiken. Het teveel opgewekte stroom gaat terug naar het net. Uw energiemaatschappij registreert hoeveel energie u bij hen verbruikt en wat u terug het net in heeft gestuurd. Saldering is dat het stroom die u in het net heeft teruggestuurd wordt afgetrokken van uw jaarlijks verbruik.

  Kan ik subsidie of BTW teruggave aanvragen?

  BTW kunt u terugvragen als ondernemer. Subsidie is landelijk helaas niet meer mogelijk, maar het kan dat uw lokale gemeente nog regelingen heeft. Wilt u zonnepanelen plaatsen? Aannemer Amsterdam helpt u met alle regelingen die aan bod komen.

  Amsterdam Zonnepanelen
  Rate this page
  Call Now Button