Zakelijk en opdrachtgevers

aannemer opdrachtgevers

Aannemer inschakelen

De keuze van een aannemer is zonder twijfel de meest cruciale fase in het hele bouwproces. U bent op zoek naar iemand die u kunt vertrouwen en die samen met u het project kan realiseren. Het welslagen van het project hangt ook af van kwaliteits- en veiligheidsfactoren.

De belangrijkste zorg van een aannemer is ervoor te zorgen dat een bouwproject op tijd en binnen het budget wordt voltooid. Dit vereist een uitstekende samenwerking en coördinatie met leveranciers en onderaannemers.

  • Transparante werkwijze
  • Altijd flexibel en efficiënt
  • Bouwgarantie

Wij vinden het uiterst belangrijk dat we alle verwachtingen en vereisten bespreken en documenteren alvorens een taak toe te wijzen. Communicatie moet open en eerlijk zijn om een project te laten slagen. Nadat de opdracht is geplaatst, beginnen wij met de voorbereiding van het werk, waarbij wij ons houden aan de typische bouwnormen om tot een afronding te komen.

Zakelijke opdrachtgevers

Heeft u een aannemer nodig voor een woning of appartementenbouw of voor een van onze andere diensten? Wij hebben alle competenties onder één dak, jarenlange expertise, en een staf van specialisten die er voor de lange termijn zijn. Hierdoor kunnen wij een snel bouwproces garanderen. En wij zorgen voor alles van begin tot eind.
  • Volledige ontzorging
  • Voor grote en kleine klussen
  • Altijd een vast aanspreekpunt
Op basis van uw ontwerp kunnen wij u een offerte doen toekomen. Indien u nog niet over een ontwerp of tekeningen beschikt, kunnen wij u helpen bij het uittekenen van de mogelijkheden voor uw perceel. In samenwerking met gekwalificeerde architecten en/of bouwkundige tekenbureaus kunnen wij een ontwerp uitwerken en op basis daarvan een offerte maken.Vanaf de advisering via de planning, het ontwerp en de bouwvergunningsaanvraag tot en met de bouw en de uiteindelijke afwerking, begeleiden wij het proces.
zakelijke opdrachtgevers amsterdam
google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

e-icon

Emre Tasdemir

★★★★★

Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

v-icon

Vanessa Krol

★★★★★

Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

w-icon

Wilfred Blijd

★★★★★

Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

w-icon

Wouter Klostermann

★★★★★

U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

e-icon

E.C. Vrolijk

★★★★★

Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

g-icon

Geraldine Lugt

★★★★★

Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

Rate this page
Call Now Button