Woning en appartementenbouw Amsterdam

Wilt u volledig ontzorgt zijn bij het bouwen van een woning of appartement in Noord-Holland? Aannemer in Amsterdam is gespecialiseerd in woning- en appartementenbouw!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Voor de beste dienstverlening, scherpste prijzen en hoogwaardige kwaliteit, kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  woningbouw Amsterdam

  Aannemer woningbouw

  Verandering is het nieuwe normaal. Dit geldt ook voor u en uw huis. Met onze partners bouwen wij uw woning naar uw wensen. Wij komen graag kijken hoe wij u kunnen helpen om uw droomhuis vandaag nog om te bouwen!

  Wij hebben veel expertise door onze jarenlange ervaring. Als u advies wilt of uw ideeën over woningbouw met ons wilt bespreken, zullen wij met u meedenken. Wij geven advies over het ontwerp van uw huis of bouwwerk, maar ook over duurzaam materiaalgebruik. Het hele proces, van begin tot eind, wordt door ons nauwgezet en met perfectie in het achterhoofd uitgevoerd.

  • Volledige ontzorging
  • Scherpste tarieven
  • Bouwgarantie

  We willen graag met u praten over een offerte op maat voordat we aan de slag gaan. Laat ons weten wat u wilt! Heeft u al een schets gemaakt of foto’s verzameld? Heeft u nog geen architect aan boord of een bouwvergunning? Geen nood, wij regelen alles voor u!

  Aannemer appartementsbouw

  Bij de bouw van appartementen is het mogelijk om onderscheid te maken tussen verschillende soorten appartementen. De eerste is nieuwbouwappartementen die ideaal zijn voor dagelijks wonen. Daarna komen appartementen in de zorgsector, zoals begeleid zelfstandig wonen. Deze toepassingen hebben hun eigen specifieke eisen waar wij goed op kunnen inspelen.

  De realisaties als aannemer appartementsbouw kenmerken zich door kwaliteit en innovatie. Aannemer Amsterdam voegt aan de lijst van kenmerken betrouwbaarheid en duurzaamheid toe. Wij zetten ons in om elke bewoner van ons project de beste leefomstandigheden te bieden.

  • Wij denken met u mee
  • Transparante werkwijze
  • Altijd flexibel en efficiënt

  Aannemer Amsterdam begeleidt de bouw van uw nieuwe appartementencomplex van A tot Z, inclusief alle benodigde ontwerpen, bouwkundige tekeningen, vergunningsprocedures en de bouw van de nieuwe appartementen. Dankzij een goed geplande strategie kan Aannemer Amsterdam uw nieuwe woningen efficiënt en snel bouwen.

  appartementenbouw Amsterdam
  woningbouw aannemer amsterdam

  Amsterdam en omstreken!

  Wilt u dat uw woning- of appartementsbouwproject persoonlijkheid heeft? Of u nu de voorkeur geeft aan moderne architectuur of een rustieke stijl, Aannemer Amsterdam zorgt ervoor.

  Bovendien blijven we op de hoogte van de laatste trends in de woning- en appartementsbouw. Van de indeling tot de afwerking in gezellige kleine details, een deskundige zal u door dit alles begeleiden met een ervaren team dat snel reageert op uw eisen en wensen.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Voor grote en kleine klussen
  • Altijd een vast aanspreekpunt

  Aannemer Amsterdam is de ideale partner voor het bouwen van een woning of appartement. Wij hebben alle kennis in huis, van studie tot ruwbouw tot het mooiste buitenschrijnwerk die u kunt bedenken. En dat toch tegen een concurrerende prijs/kwaliteit-verhouding. Correcte contracten en technische perfectie staan steeds bovenaan onze prioriteitenlijst. Wij geven u ook graag advies over materialen, methodes en budgetbeheer indien u dat wenst.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
  Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Zorgen jullie voor de vergunningen?

  Ja, wij zullen u helpen met de vereiste vergunningen voor uw woning- of appartementenbouwproject.

  Geven jullie ook bouwgarantie?

  Ja, wij zijn zeker over onze werkzaamheden en hoogwaardige kwaliteit materialen. Daarom geven wij ook garantie. Het aantal jaar garantie kan per project verschillen. U kunt hier meer informatie over krijgen, nadat wij een goed beeld hebben over uw project.

  Ik heb nog geen bouwtekeningen. Kunnen jullie dit voor me regelen?

  Jazeker! Aannemer Amsterdam kan alles voor u regelen om uw project van A tot Z op te leveren.  Wij hebben een groot netwerk van specialisten in iedere branche waar wij een nauwe samenwerking mee hebben.

  Wat kost een woningbouw?

  Het is een vraag waar niet zo gemakkelijk een antwoord op gegeven kan worden, omdat er vele factoren zijn die overwogen moeten worden. Ter voorbeeld: hoe groot wordt het huis, heeft u al enige voorbereidingen, welke materialen wilt u dat er gebruikt gaat worden, de arbeidsduur en nog veel meer. Gaat u voor een prefab of wilt u dat uw woning op maat en op de plaats zelf wordt gebouwd? Dit zijn de grootste factoren die het kostenplaatje een duidelijker beeld geven. Vraag een offerte aan, zodat wij een transparante kostenberekening voor u kunnen maken.

  Wat kost een appartementenbouw?

  De kosten voor het bouwen van een appartement hangen af van vele factoren. U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen die tijdens uw project gebruikt kunnen worden. Ook de omvang van uw project en arbeidsduur zullen een grote rol spelen. Laat uw wensen en eisen aan ons weten, zodat wij een offerte op maat kunnen opstellen.

  aannemer amsterdam appartementenbouw
  5/5 - (1 stemmen)
  Call Now Button