Vastgoed onderhoud Amsterdam

Aannemer in Amsterdam verzorgt het onderhoud van uw vastgoed in Noord-Holland van A tot Z tegen zeer scherpe tarieven! Geen klus is te groot voor ons.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Heeft u een aannemer nodig voor vastgoedonderhoud Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres en hoeft u niet verder te zoeken. Vraag gratis een offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  aannemer vastgoed onderhoud

  Aannemer vastgoedonderhoud

  Betrokkenheid, betrouwbaarheid en bekwaamheid vormen de kern van Aannemer Amsterdam. Deze drie karakterpijlers vormen de basis voor alles wat we doen en beschrijven ook onze werknemers en onderaannemers.

  Aannemer Amsterdam – Vastgoedonderhoud is een slagvaardig bedrijf met jarenlange expertise op het gebied van onderhoud, renovatie en reparatie. Bij ons werken uitsluitend goed opgeleide en gecertificeerde onderhouds- en renovatieprofessionals, die inzetbaar zijn voor elk aspect van onderhoud en verbetering.

  • Voor grote en kleine klussen
  • Kwaliteit staat voorop
  • Altijd flexibel en efficiënt

  Wij evalueren onze activiteiten op regelmatige basis om gebieden te identificeren waar we het op de lange termijn beter kunnen doen.

  Complete onderhoud

  Wij zijn een bekend gezicht in Amsterdam en omstreken, met een uitgebreide expertise in de bouw. U kunt bij ons terecht voor alle soorten verbouwingen, isolatie, schilderwerk en grote & kleine onderhoudswerkzaamheden aan uw vastgoed.

  Wij verzorgen het complete onderhoud voor woningcorporaties en vastgoedeigenaren. Wij zijn uw zakenpartner vanaf het begin tot de succesvolle voltooiing van de doelstellingen en overeengekomen resultaten van uw complex. Wij verzorgen zowel projecten voor groot als planmatig onderhoud.

  • Volledige ontzorging
  • Scherpste tarieven
  • Transparante werkwijze

  Door het brede scala aan vaardigheden ontdekt u alle soorten specialismen onder één dak. Hierdoor wordt de planning en volgorde van het bouwproces niet beïnvloed, wat tijd, geld en miscommunicatie bespaart.

  Vastgoed onderhoud Amsterdam
  amsterdam_vastgoed_onderhoud

  Kosten vastgoedonderhoud

  Wij garanderen een deskundig en uitstekend resultaat. Uiteraard gebruiken wij milieuvriendelijke bouwtechnieken en materialen, zodat het eindresultaat toekomstbestendig is!

  Door onze jarenlange expertise, betrouwbaarheid en specialisaties kunnen wij u de best mogelijke prijs/kwaliteit-verhouding verzekeren. Omdat wij met een groep werken die al vele jaren aan ons verbonden is, kunnen wij u lagere prijzen aanbieden. Dit bespaart u geld!

  • Wij denken met u mee
  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Altijd een vast aanspreekpunt

  Wij bieden een unieke service aan die zich onderscheidt t.o.v. de meeste aannemersbedrijven, omdat wij afspraken kunnen inplannen op tijdstippen die u beter uitkomen. Bovendien werken wij op een open en eerlijke manier. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan!

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat is vastgoed onderhoud?

  Onderhoud van onroerend goed is de term die wordt gebruikt om het volledige onderhoud van een vastgoed te beschrijven. Dit omvat alle activiteiten aan de binnen- en buitenkant van het onroerend goed. Het doel van vastgoedonderhoud is het verbeteren en behouden van een gebouw voor in de toekomst.

  Wat kost vastgoed onderhoud?

  De prijs wordt bepaald door de werkzaamheden en eventuele materialen die gebruikt worden tijdens het onderhoud. U kunt een offerte aanvragen zodat wij een kostenberekening op maat kunnen opstellen voor u.

  Waarom vastgoed onderhouden?

  Dankzij onderhoudswerkzaamheden kunt u de levensduur van uw vastgoed verlengen. Ook kunnen eventuele problemen vroegtijdig worden ontdenkt en verholpen. Zo kunt u schade in de toekomst voorkomen die mogelijk voor nog hogere kosten zullen zorgen. Een goed onderhouden pand zal waarde blijven behouden.

  Wat doen jullie tijdens een vastgoed onderhoud?

  Er kunnen verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden tijdens een vastgoed onderhoud. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld: schilderwerk, stucwerk, beglazing, behangwerk, gevelonderhoud, houtrotreparatie, vloercoating, wandafwerking, betonrenovatie en nog veel meer.

  Waarom een aannemer voor vastgoed onderhoud?

  Wij zijn dan verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren van de opdracht. U heeft een vast aanspreekpunt dat alles voor u zal regelen. Wij werken met betrouwbare en professionele vakmensen en hebben een groot netwerk aan onderaannemers en deskundigen, om de opdracht zo goed mogelijk en tegen de laagste kosten af te ronden.

  Vastgoed onderhoud Amsterdam Aannemer
  Rate this page
  Call Now Button