Utiliteitsbouw Amsterdam

Aannemer utiliteitsbouw in Amsterdam voor de meest uiteenlopende utiliteitsbouwprojecten! Geen project die wij niet aankunnen.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Voor de meest concurrerende prijzen, hoogwaardige kwaliteit en duidelijke communicatie bent u bij Annemer in Amsterdam aan het juiste adres voor utiliteitsbouw Amsterdam! Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw utiliteitsbouwproject.

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  utiliteitsbouw amsterdam

  Aannemer utiliteitsbouw

  Onder utiliteitsbouw wordt verstaan de (ver)bouw van winkels, scholen, zorginstellingen, kantoren en ondernemingen. Kortom; gebouwen zonder woonfunctie. Wanneer u ontwerp-ideeën heeft voor uw bedrijf, zult u een gespecialiseerde aannemer nodig hebben met relevante expertise en ervaring in dergelijke enorme projecten.

  Er staat meestal veel druk op het tijdschema en de methode moet flexibel zijn. Door de gedegen planning kan Aannemer Amsterdam onder strakke tijdslijnen werken en het beoogde resultaat bereiken. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerde vakmensen met uitgebreide kennis t.o.v. elkaar.

  • Volledige ontzorging
  • Transparante werkwijze
  • Altijd een vast aanspreekpunt

  Wij hebben de mogelijkheid om te werken aan een breed scala aan projecten, van eenvoudig tot uiterst complex. Wij kunnen rekenen op de hulp van ervaren medewerkers en onderaannemers.

  Binnen ons aannemer utiliteitsbouw hebben we mensen met expertise op elk gebied. Hierdoor beschikken wij al over de expertise en vaardigheden om u van dienst te zijn. Op uiteenlopende taken zetten wij ons met grote inzet in.

  Amsterdam en omgeving

  Wij hebben al aan een breed scala van utiliteitsbouwprojecten gewerkt. Uiteraard kunnen wij uw initiatieven ook buiten de geografische grenzen van Amsterdam realiseren, aangezien wij regionaal sterk vertegenwoordigd zijn in Amsterdam. Aannemer Amsterdam is de ideale aannemer voor utiliteitsbouwwerkzaamheden in Amsterdam en omgeving!

  Aannemer Amsterdam heeft uitgebreide kennis van en deskundigheid met eisen van de brandweer, energie, isolatie en geluidsniveaus. Soortgelijke informatie vereist meer dan deskundigheid en vaklieden; het begint met de voorbereiding van het bureau en de integratie van een groot aantal uitbestedingswerkzaamheden.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Altijd flexibel en efficiënt
  • Bouwgarantie

  Deze projecten vereisen complexe dimensies, en het is hier dat onze coördinerende functie in het spel komt, resulterend in resultaten. Wij werden gekozen om verschillende filialen van grote ondernemingen te bouwen vanwege onze technische inzicht met een degelijke planning en een minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten.

  utiliteitsbouw aannemer amsterdam
  amsterdam utiliteitsbouw aannemer

  Wij maken uw wensen waar

  Iedere persoon met wie wij samenwerken is een specialist op zijn of haar vakgebied. Aannemersbedrijf Utiliteitsbouw Amsterdam zorgt ervoor dat elk utiliteitsbouwproject tot een goed einde wordt gebracht door de uitstekende samenwerking tussen deze experts.

  Bij het opzetten van een project als dit is het sterk aan te raden om beroep te doen op een deskundige, betrouwbare partner. Wij nemen elke fase van het proces voor onze rekening, maar u wordt bij elke stap betrokken. Op deze manier wordt u door ons volledig ontzorgd.

  • Wij denken met u mee
  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop

  Wij hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende projecten, en wij zouden u graag van dienst zijn. U kunt ons ook inhuren voor onderhoud. Wij houden korte communicatielijnen gedurende de gehele procedure, met een vast aanspreekpunt. Wilt u zien hoe wij uw ideeën en wensen bouwen? Vraag dan direct gratis een offerte aan! 

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat is utiliteitsbouw?

  Alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben, worden tot de utiliteitsbouw gerekend. Werkplaatsen, scholen, pakhuizen en fabrieken zijn slechts enkele voorbeelden. Commerciële voorzieningen zoals winkels en garages zijn voorzieningen voor commerciële doeleinden en vallen ook onder utiliteitsbouw. Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en bejaardentehuizen vallen ook in deze categorie.

  Waarom een aannemer inschakelen?

  Van A tot Z, een aannemer zal uw project behandelen. De moeilijke taken worden gedaan door een expert. U beschrijft uw wensen en eisen, en de aannemer garandeert dat deze binnen de kortst mogelijke tijd worden vervuld. Een aannemer werkt samen met andere specialisten en houdt toezicht op hun werk.

  Wat kost een utiliteitsbouw?

  De kosten worden opgebouwd door vele factoren. U kunt hierbij denken aan het materiaal dat u wilt gebruiken, de hoeveelheid hiervan, arbeidsduur en nog vele andere aspecten die erbij komen kijken. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen om de kosten van uw project op een transparante wijze te kunnen krijgen.

  Wat is duurzaam bouwen?

  Er wordt rekening gehouden met het effect op het milieu. Zowel tijdens het ontwerp als tijdens de bouw houden wij rekening met het milieueffect van het gebouw. Wij onderzoeken ook hoe het bouwwerk zal worden gebruikt en welke gevolgen het op lange termijn voor het milieu kan hebben.

  Regelen jullie al het papierwerk?

  Jazeker! Aannemer Amsterdam zorgt voor alle vergunningen en al het andere papierwerk dat erbij komt kijken. U wordt volledig ontzorgd door ons.

  aannemer amsterdam utiliteitsbouw
  5/5 - (1 stemmen)
  Call Now Button