Uitbouw Amsterdam

Wilt u bestaande ruimte vergroten en extra ruimte creëren? Aannemer Amsterdam is de specialist voor uitbouw in Amsterdam en omstreken. Wij helpen u graag met de uitbouw van uw woning of bedrijfspand.  

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Wij helpen met de bouwvergunning
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij helpen met de bouwvergunning
 • Voor bedrijven en particulieren
Voor alle soorten woningen, een standaard, klasieke of moderne uitbouw mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Aannemer Amsterdam Uitbouw

  Aannemer uitbouw Amsterdam

  Wilt u meer woonruimte aan uw huis toevoegen? Een uitbouw vergroot een bestaande ruimte en zorgt voor extra woonruimte. U hoeft voorlopig niet te verhuizen, zodat u in uw huidige woning kunt blijven wonen. Onze experts staan graag voor u klaar met professionele service, of u nu uw woonkamer, keuken, slaapkamer of een andere ruimte in huis wilt uitbreiden.

  De bestaande oppervlakte van een woning wordt uitgebreid met een uitbouw woning. Een uitbouw op de tweede verdieping voor een enorme slaapkamer of badkamer, of een uitbouw aan de zijkant van de woning voor een grotere woonkamer, zijn maar een paar van de vele voorbeelden van uitbouw.

  • Scherpste tarieven
  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Kwaliteit staat voorop

  Een uitbouw is altijd bedoeld om meer woonruimte aan een bestaande woning toe te voegen. De scheidingsmuur wordt gesloopt, en er ontstaat één grote ruimte. Deze nieuwe ruimte gaat na de verbouwing naadloos over in de rest van de woning, waardoor het moeilijk te herkennen is als een uitbouw.

  Voordelen uitbouw

  Is het tijd om uw huis of bedrijf uit te breiden? Bent u de ruimte in uw huis of bedrijf ontgroeid? Neemt uw gezin toe, worden uw kinderen groter en heeft u meer ruimte nodig? Wilt u comfortabeler in uw eigen huis kunnen wonen of zou een nieuwe indeling van uw huis of bedrijfspand gunstig zijn? Een kamer uitbreiden met een uitbouw heeft verschillende voordelen, en wij bespreken ze graag met u!

  • Meer ruimte
  • Lichtinval vergroten mogelijk
  • Maakt verhuizen overbodig
  • Financieren via de hypotheek mogelijk
  • Uitstekende investering
  • Mogelijk zonder vergunning

  Wat de oorzaak ook is, ruimte toevoegen aan uw huis zorgt voor meer leefruimte en comfort.

  Aannemer Uitbouw Amsterdam
  Uitbouw Aannemer Amsterdam

  Waarom uitbouw door Aannemer Amsterdam?

  Aannemer Amsterdam begeleidt u bij de afronding van uw verbouwing. Door onze grote expertise hebben wij in het verleden al diverse verbouwingen gerealiseerd. In onze projecten ziet u tal van voorbeelden van woninguitbreiding aanpassingen. Iedere uitbouw is niet hetzelfde, en daar zijn wij ons uitstekend van bewust.

  Kiest u voor ons voor uw uitbouw in Amsterdam, dan kunt u zeker zijn van een uitstekend resultaat. Onze kwaliteit is wat onze vakmanschap en betrouwbaarheid aantoont. U bent dus niet alleen verzekerd van iets moois, maar u mag er ook op vertrouwen dat wij over de juiste opleiding en dekking beschikken.

  • Volledige ontzorging
  • Transparante werkwijze
  • Bouwgarantie

  Wij weten wat goed vakwerk inhoudt, en proberen dit elke dag te bereiken. Zo bouwen wij uw uitbouw bijvoorbeeld alleen van echt steenmetselwerk dat de rest van uw woning complementeert. Wij werken op maat, niet met steenstrips.

  Tenslotte werken wij met een vaste groep van experts en betrouwbare onderaannemers. Wij streven ernaar om eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken en hopen dat u in een korte tijd van uw nieuwe uitbouw kunt genieten.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat is een uitbouw?

  Een uitbouw is een wijziging van de indeling van een bestaande woonruimte, op welke manier dan ook. Een keuken, eetkamer, woonkamer, erker of garage zijn allemaal voorbeelden van uitbreidingen. Om de woonruimte uit te breiden en er één groot geheel van te maken, moet u de gevel doorbreken. Een uitbouw vergroot de totale hoeveelheid beschikbare leefruimte.

  Wat kost een uitbouw in Amsterdam?

  Ieder project is anders. Iedere klant heeft andere wensen en eisen. Hierdoor kunnen de kosten verschillen. U kunt een offerte aanvragen die geheel vrijblijvend is voor een kostenberekening op maat.

  Waarom kiezen voor een aannemer?

  Een aannemer in Amsterdam wordt ingeschakeld om ervoor te zorgen dat iemand de leiding heeft en toezicht houdt op het werk. Een aannemer zorgt niet alleen voor veiligheid, maar probeert ook de kans op gevaren te verkleinen. De aannemer is belast met het maken van planningen en het voorbereiden van al het andere. Hij is het belangrijkste aanspreekpunt voor alle elementen van een renovatie of verbouwing. U kunt vertrouwen op een aannemer om te garanderen dat elke klus netjes en snel wordt uitgevoerd. De aannemer neemt de volledige aansprakelijkheid voor het werk op zich. Hij doet er dan ook alles aan om het werk tot een goed einde te brengen.

  Moet ik zelf een vergunning aanvragen?

  Het is niet altijd verplicht om een vergunning aan te vragen voor een uitbouw. Indien u deze wel nodig heeft, zal Aannemer Amsterdam deze voor u regelen.

  Is een uitbouw mogelijk bij een tussenwoning?

  Of u nu in een tussenwoning, rijtjeshuis of een hoekwoning woont, uitbreiden is meestal altijd mogelijk. Het is meestal alleen mogelijk om aan de voor- of achterzijde van een rijtjeshuis of tussenwoning uit te breiden. Informeer bij uw gemeente of er beperkingen zijn en of u een vergunning nodig heeft.

  Uitbouw Amsterdam Aannemer
  4.7/5 - (63 stemmen)
  Call Now Button