Timmerwerk Amsterdam

Aannemer in Amsterdam met bekwame timmerlieden kan u helpen bij het realiseren van alle timmerwerkzaamheden in Amsterdam; van een trap van hout tot een inloopkast.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Timmerwerk is maatwerk, waarbij uw wensen voorop staan. Wij werken met u samen om het gewenste resultaat te bereiken. Wij denken met u mee en werken samen om dit te bereiken.

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Aannemer Amsterdam Timmerwerk

  Aannemer timmerwerk

  Houtbouw bestaat al duizenden jaren, maar de vooruitgang die de laatste jaren is geboekt, is opmerkelijk. Wij hebben deze ontwikkelingen goed gevolgd. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een timmerman in Amsterdam.

  U wilt volledig vertrouwen hebben in uw project. Wij zijn professionals met grote doelen die goed samenwerken. Wij zijn een hecht en deskundig team. Op diverse projecten presteren we effectief en zorgen we voor een positieve en prettige werksfeer.

  • Volledige ontzorging
  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop

  Aannemer Amsterdam is een doorgewinterde onderneming die het hele proces voor zijn rekening neemt. Bovendien worden wij gedreven door een brandend verlangen om ons werk goed te doen. Daarom zijn wij toegewijd aan het leveren van een uitstekend resultaat voor uw renovatie- of nieuwbouwproject. Wij bieden ontzorging van A tot Z!

  Timmerwerk Amsterdam

  Wij houden niet alleen rekening met het praktische nut van een ontwerp, maar ook met de schoonheid en indeling ervan. De stijl en persoonlijkheid van het ontwerp moeten zo goed mogelijk aansluiten bij de stijl van uw huis of bedrijf. Het timmerwerk moet zo snel mogelijk worden opgevuld in de beperkte ruimte die beschikbaar is.

  Wij bieden kwaliteit timmerwerk diensten voor alles, van kleine kastreparaties tot grote verbouwingsprojecten. Voor grotere timmerklussen, zoals een veranda, carport, vide, kozijnen of tuinhuisje, kunnen wij u helpen met al onze kennis en ervaring in het vak.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Voor grote en kleine klussen
  • Bouwgarantie

  Ook kunnen wij renovaties uitvoeren aan bestaand timmerwerk. Bent u op zoek naar een timmerman met uitgebreide vakkennis en opleiding in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  timmerwerk aannemer amsterdam
  amsterdam timmerwerk

  Professionele timmerman

  Beschikt u niet over de vereiste vaardigheden of over voldoende tijd voor timmerwerk? Bent u op zoek naar een professionele timmerman die u kan helpen met al uw reparaties en verbeteringen? Aannemer Amsterdam is een allround klusbedrijf. Wij ontzorgen u graag op het gebied van uw timmerwerkzaamheden.

  • Wij denken met u mee
  • Transparante werkwijze
  • Altijd flexibel en efficiënt

  Wij kunnen alle soorten timmerwerk aan. Dak-, wand- en plafondtimmerwerk, maar ook constructief timmerwerk, zoals kasten, behoren tot onze mogelijkheden. Ook op het gebied van kozijnen en deuren, sluit- en hangwerk zijn wij bedreven. Duurzame materialen zijn voor ons niet ongewoon om mee te werken. Onze timmerwerkzaamheden zijn snel, efficiënt en zeer conform maatwerk.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat doet een timmerman?

  U zult vrijwel zeker timmerlieden nodig hebben om nieuwe constructies te bouwen of bestaande te repareren. Hoewel het werk in de loop der tijd steeds omvangrijker is geworden, wordt het nog steeds een ambacht genoemd. Het maken van (houten) bouwprojecten zoals vloeren, wanden, deuren en plafonds is een voorbeeld van een project waarvoor timmerlieden kunnen worden ingezet. Op maat gemaakte meubels, dakkapellen, enzovoort zijn allemaal voorbeelden van zaken waarvoor timmerlieden vaardigheden nodig hebben.

  Wat kost timmerwerk?

  Timmerwerk is een breed onderwerp. Gaat het om een kleine klus of grote? Gaat het om reparatie of het bouwen van iets? De kosten kunnen door vele factoren worden bepaald. Vraag daarom gratis en vrijblijvend een offerte aan!

  Waarvoor kan ik jullie inschakelen?

  U kunt ons inschakelen voor al uw timmerwerken, van groot tot klein, voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Wij staan klaar voor u!

  Wat voor materialen gebruiken jullie?

  Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen en professionele apparatuur. Ook zijn wij ervaren en deskundig en staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel.

  Waarom kiezen voor Aannemer Timmerwerk Amsterdam?

  Als u kiest voor ons, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij ontzorgen u volledig en nemen alle lastige taken uit uw handen. Vanaf het moment van de offerte tot het opleveren van het netjes afgewerkte eindproject.

  timmerwerk amsterdam
  Rate this page
  Call Now Button