Schilderwerk buiten

Heeft u een schildersbedrijf in Amsterdam nodig voor uw buiten schilderwerk? Wij staan voor u klaar om de klus zorgeloos voor u te klaren!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Voor bedrijven en particulieren

U kunt ons inschakelen voor al uw schilderwerken in de gehele regio van Amsterdam en nabij gelegen plaatsen! Vraag direct een gratis offerte aan.

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Amsterdam buitenschilder

  Buiten schilderen

  Wilt u uw woning of bedrijf laten overschilderen? Top! Het zorgt niet alleen voor een mooi uitzicht, maar het beschermt uw pand ook tegen de afwisselende weersomstandigheden van Amsterdam. 

  Het is van cruciaal belang om een verf van hoge kwaliteit te kiezen voor de buitenkant van uw huis of bedrijf. U kunt jarenlang genieten van het eindresultaat als het geschilderd is met uitstekende vakkundigheid.

  • Volledige ontzorging
  • Voor grote en kleine klussen
  • Voor bedrijven en particulieren

  Het onderscheid tussen een buitenschilder en een binnenschilder is dat de buitenschilder aanzienlijk meer materiaalkennis heeft over wat gebruikt wordt voor buitenschilderwerk. Hij heeft ook de nodige ervaring in het omgaan met uiteenlopende weersomstandigheden. Laat het daarom over aan een professional!

  Schildersbedrijf inschakelen

  Wilt u de buitenkant van uw nieuwbouw schilderen of opnieuw laten schilderen? Een schilder kan een kostprijs per m2 of per uur aanrekenen. Voor het buitenschilderwerk zal een m2-tarief worden gerekend als het werk eenvoudig is uit te voeren.

  Buitenschilders zullen meer in rekening brengen voor een schilderbeurt die buitensporig veel tijd in beslag neemt, aangezien zij moeilijker kunnen voorspellen hoe lang het zal duren.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Scherpste tarieven
  • Transparante werkwijze

  Wij werken op een transparante wijze. Wij maken vooraf duidelijke afspraken over de werkzaamheden en kosten. U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

  Amsterdam buiten Schilderwerk
  Schilder buitenkant Amsterdam

  Kosten buitenschilder

  Als u overweegt het buitenschilderwerk van uw huis of bedrijf uit te besteden, vraagt u zich misschien af wat de gemiddelde kosten zijn. De kosten van het buitenschilderwerk van uw huis variëren op basis van het type pand en het uurtarief van de buitenschilder.

  Natuurlijk heeft een schilder die buiten werkt te maken met verschillende weersomstandigheden. Niet elk seizoen is geschikt om uw huis buiten te laten schilderen door een winterschilder. Wij denken altijd met u mee en geven u graag advies van een expert.

  • Kwaliteit staat voorop
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Altijd flexibel en efficiënt

  Als het echt koud is, zal de verf langzaam drogen, waardoor een aantal handelingen nodig zijn om het proces te versnellen. De ideale tijd om de buitenkant van uw huis te schilderen is daarom ook in de warmere perioden. Vraag een gratis offerte bij Schildersbedrijf Amsterdam aan voor de kosten van uw schilderproject.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat doet een buitenschilder?

  Buitenschilderwerk is het proces van het opnieuw schilderen of laten schilderen van uw huis, en niet alleen om esthetische redenen. Een buitenschilder kan bijna elk oppervlak aan de buitenkant van uw huis schilderen.

  Wat kost een buitenschilder?

  De kosten voor buitenschilderwerk is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan de soort verf, de werkzaamheden en de oppervlakte. U kunt voor een transparante prijsopgave een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Waarom buiten schilderen?

  Regen, wind en zonlicht hebben allemaal een nadelige invloed op de buitenkant van uw woning. Goed onderhouden schilderwerk voorkomt dat houtrot en andere vochtproblemen uw woning aantasten. Als u te lang wacht met het onderhoud van uw woning, zult u vrijwel zeker schade oplopen en hogere kosten betalen. Het kan zijn dat u onderdelen of zelfs het hele kozijn moet vervangen in bepaalde situaties. Uw huis schilderen geeft het ook een goede uitstraling. Het kan de moeite waard zijn om een buitenschilder te vragen de buitenkant van uw huis te schilderen als u van plan bent het te verkopen.

  Om de hoeveel jaar buiten schilderen?

  Buitenschilderwerk moet vaker worden gedaan dan binnenschilderwerk. Als alles goed gaat, heeft u binnen geen last van het weer. Om de 5 tot 10 jaar de buitenkant van uw huis schilderen is een goede vuistregel. De ligging van het huis is natuurlijk belangrijk; huizen die verder van de zee en beschut tegen de wind staan, lijden veel minder schade dan huizen die er dichtbij staan.

  Kijk trouwens niet alleen naar het aantal jaren, maar controleer het lakwerk minstens één keer per jaar. Ziet u scheuren in de verf of afbladderende verf? Stel het niet langer uit; neem meteen contact op met een professionele buitenschilder. U kunt hiermee toekomstige kosten voorkomen.

  Welk weer is het beste voor buitenschilderwerk?

  Het is niet aan te bevelen om bij koud weer met gewone normale buitenverf te schilderen. De pigmenten in de verf, die ervoor zorgen dat de verf kan worden aangebracht en goed vloeit, verdampen niet meer gemakkelijk. Verf blijft dagen of weken nat. Verf kan zelfs stollen. Wilt u toch buiten schilderen bij koud weer? Kies dan een specifieke buitenverf voor dit doel. Maar ook dit type verf is niet te verwerken als het vriest.

  Wanneer de buitentemperatuur hoog is, moet u niet schilderen. De beste temperatuur om buiten te schilderen is rond de 20 graden, zodat de open tijd maximaal kan worden benut. De tijd dat de verf kan vloeien voordat hij droog is, wordt de open tijd genoemd. Hoe langer de temperatuur stijgt, hoe korter de open tijd wordt. Bij extreme temperaturen begint verf te “koken”, vooral bij donkere tinten, waardoor de verf loslaat.

  Schilderwerk buiten Amsterdam
  5/5 - (1 stemmen)
  Call Now Button