Schildersbedrijf Amsterdam

Heeft u een schildersbedrijf nodig in Amsterdam of omstreken? Dit kan zowel binnen- als buitenschilderwerk zijn, Schildersbedrijf Amsterdam staat voor u klaar!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor binnen en voor buiten
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Voor bedrijven en particulieren
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Voor binnen en voor buiten
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Voor bedrijven en particulieren

Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van schilder- en onderhoudswerk voor particulieren & bedrijven, alsmede renovatie- en nieuwbouwafbouw. Heeft u geen tijd of zin om de binnen- of buitenkant van uw woning of pand te schilderen? Mist u de kennis om dit zelf te doen? Wij verzorgen het voor u.

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Amsterdam schilder

  Erkende schilder

  Schilders in Amsterdam zijn talrijk, maar als u zoekt op dingen als ‘Amsterdam schilder goedkoop’ of ‘Amsterdam schilder prijzen’, dan is dat niet het geval. Op zijn minst m.b.t. een bekwame Amsterdamse schilder. U zoekt naar een redelijke prijs-kwaliteit verhouding.

  Schilderen neemt wel wat tijd in beslag. Het grootste deel van de tijd wordt besteed aan het schoonmaken van de oppervlakken. Voordat we kunnen beginnen, moeten de oppervlakken schoon, glad en in goede staat zijn.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Altijd flexibel en efficiënt

  Schuren is de meest kritische voorbereiding op verf. Schuren verwijdert oude verflagen, maakt het oppervlak ruw voor een optimale hechting, en egaliseert het. Hoe beter u schuurt, hoe beter uw schilderwerk zal uitvallen; let er echter op dat beter schuren niet altijd grof en uitgebreid schuren betekent!

  Heeft u een erkende schilder nodig in Amsterdam? Wij garanderen een blijvend resultaat met behulp van geschikte materialen en verf. Of het nu gaat om groot schilderwerk of klein onderhoudswerk: een Amsterdamse schilder die zijn vak goed verstaat, mag het van u overnemen.

   

  Kosten schilder

  Voordat wij voor u aan de slag gaan, bezoeken wij uw woning in de regio Amsterdam om de situatie te bekijken. Op basis van de bevindingen van de schilder kunnen wij u het beste en meest kosteneffectieve schilderwerk voorstellen.

  Omdat wij zo veel aandacht besteden aan het offerteproces, is de klus voor beide partijen snel duidelijk. Wij kunnen effectiever voor u werken, eventuele zorgen wegnemen en u weer blij maken met uw mooi geschilderde woning als we samen goede en duidelijke afspraken maken!

  • Wij denken met u mee
  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Transparante werkwijze

  Ieder project is anders, waardoor vooraf het aangeven van de kosten niet gemakkelijk gaat. Echter, hoeft u zich geen zorgen te maken over verborgen kosten. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen bij ons!

  Amsterdam schildersbedrijf
  Schilder Amsterdam

  Amsterdam schildersbedrijf

  Lakwerk is bijzonder kwetsbaar voor het weer van Amsterdam. Als u in Amsterdam of de aangrenzende regio’s woont, is het van cruciaal belang dat de staat van onderhoud van het lakwerk regelmatig wordt geïnspecteerd door een bedrijf in uw regio.

  Een schildersbedrijf in Amsterdam inschakelen bespaart u flink wat geld aan voorrijkosten. Zo voorkomt u dat u veel betaalt voor iets wat in eerste instantie voorkomen had kunnen worden. Heeft u gezocht naar ‘Schildersbedrijven Amsterdam’? U heeft ons gevonden! Dan kunt u ontspannen en erop vertrouwen dat alles goed komt.

  • Volledige ontzorging
  • Voor grote en kleine klussen
  • Voor bedrijven en particulieren

  Wij hebben namelijk jarenlange ervaring en kunnen elk schilderproject aan. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Waarom schilderen?

  Schilderen is een aanzienlijke uitgave, vooral in termen van tijd en geld. Het schilderen van uw huis is een vakkundig werk waarvoor meestal vakmensen worden ingehuurd. Het schilderwerk verslechtert na verloop van tijd, waardoor het moet worden vervangen. Wanneer houtrot wordt ontdekt, moet het hele kozijn vaak worden vervangen. Houtrot kan worden voorkomen door een goed laag verf op het kozijn aan te brengen. Een huis die er tip top uitziet met een verse likje verf, zal ook meer waarde hebben.

  Wat is een winterschilder?

  Een winterschilder is een schilder die werkt in de maanden wanneer de temperatuur kouder is. Velen laten hun huis in het voorjaar of de zomer schilderen. De herfst en de winter zijn daarentegen rustige periodes, waardoor veel winterschilders hoge kortingen geven. Winterschilders hebben hetzelfde niveau van vakmanschap; ze werken alleen met een speciale verf die geschikt is voor schilderen bij lage temperaturen in plaats van gewone verf.

  Wat kost een schilder?

  De kosten van een schilder zijn afhankelijk van vele factoren. Welk seizoen heeft u een schilder nodig? Gaat het om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk of allebei? Wat voor soort verf wilt u en hoe groot is de omvang? Iedere situatie is uniek, waardoor wij ook een offerte op maat geven. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor een schildersbedrijf in Amsterdam!

  Wanneer schildersbedrijf inschakelen?

  Er wordt voorgesteld het buitenschilderwerk om de vijf jaar te vernieuwen, terwijl het binnenschilderwerk om de zeven à tien jaar moet worden gedaan. Omdat het weer van invloed is op het buitenschilderwerk, gaat het minder lang mee.

  Wat kan Schildersbedrijf Amsterdam voor mij doen?

  Voor binnen en buiten uw woning of pand kunt u ons inschakelen voor al uw schilderswerken. Wij doen dit met hoogwaardige kwaliteit verf en vakmanschap. Wij nemen alle lastige taken uit uw handen en werken het project netjes af tegen de beste prijzen!

  Schildersbedrijf in Amsterdam
  5/5 - (64 stemmen)
  Call Now Button