Renovatie en verbouwing Amsterdam

De aannemer uit de buurt voor al uw renovatie- en verbouwingswerkzaamheden in Amsterdam en omgeving!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Vermijdt onnodige kosten en voeg meerwaarde toe aan uw huidige woning of pand in Amsterdam door het te laten renoveren of te verbouwen. Vraag vrijblijvend een aantrekkelijke offerte aan voor renovatie of verbouwing in Amsterdam!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Bedrijfsrenovatie Amsterdam

  Renovatie en verbouwing Amsterdam

  Aannemersbedrijf Amsterdam is gespecialiseerd in woningrenovatie en verbouwingen. Wij zorgen voor montage van onder andere trappenhuizen, kozijnen, daken, plafonds, ramen, muren en kabels. Ook doen wij onderhoud aan deze onderdelen van uw huis wanneer dat nodig is.

  Een renovatie dient voor de verbetering van de structuur op het gebied van veiligheid, energiebesparing en comfort. Naast een esthetische opknapbeurt profiteert de installatie ook van een langere functionele levensduur.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Volledige ontzorging
  • Voor grote en kleine klussen

  Ons bedrijf heeft de kundigheid en deskundigheid om uw project vakkundig af te ronden. Aannemer Amsterdam kan alles aan, van kleine reparaties tot grote verbouwingen!

  Advies van een aannemer

  Er wordt steeds vaker gekozen voor renovatie in plaats van nieuwbouw. De oorzaken zijn onder meer een gebrek aan beschikbaar terrein, de aantrekkelijke ligging van een bestaande pand en de prijs-woonverhouding.

  Huizen bouwen wordt steeds duurder, en er zijn steeds minder bouwterreinen beschikbaar. U spreidt het werk en daarmee de kosten wanneer u een huis renoveert of sloopt en opnieuw opbouwt. Bovendien zijn de huidige renovatiebeperkingen nog verder versoepeld.

  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop
  • Bouwgarantie

  Wij willen met u meedenken, want elke situatie is uniek. Om deze reden gaan wij eerst het project uitwerken, zodat wij u een deskundig advies kunnen geven over alle variabelen en mogelijkheden. Vanwege onze ervaring van vele jaren kunnen wij u een gedegen advies geven over alle mogelijkheden en alternatieven.

  renovatie en verbouwing amsterdam
  verbouwen en renovatie in amsterdam

  Meer dan renoveren en verbouwen

  Wij deinzen er niet voor terug om een kantoorvloer te renoveren of een productievloer vloeistofdicht te maken. In overeenstemming van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) bieden wij verbeteringen aan winkelinterieurs, creëren wij nieuwe ingangen en voeren wij woningverbeteringen door.

  Dakreparaties en dakverbouwingen, evenals elektrische installaties en gasinstallaties, zijn allemaal diensten die wij leveren. Alle werkzaamheden worden vakkundig en veilig uitgevoerd. Voor elk project dat verbouwing of renovatie inhoudt, kunt u bij ons terecht. Kortom, vanaf het uitgraven tot en met het afleveren van de sleutel na afloop van de klus, staan wij voor u klaar.

  • Wij denken met u mee
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Transparante werkwijze

  Naast renovatie kan deskundig advies worden gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Er kan ook aandacht worden besteed aan energie-efficiëntie en onderhoud aan uw huis. Een ervaren aannemer kan de klant ook adviseren over technische kwesties, stedenbouwkundige overwegingen en overheidssubsidie aanvragen.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat kan ik van jullie verwachten?

  Een aannemer zet een idee, ontwerptekening of berekening om in een echt verbouwings- of bouwproject. Wij geven advies over het bouwproces voor en na de make-over. Aannemer Amsterdam zorgt er ook voor dat wij het eerste aanspreekpunt van de klant zijn en dat alle onderaannemers op de hoogte zijn van de contactgegevens. Wij halen de benodigdheden en plannen het werk zelf. In de meeste situaties ligt het eindresultaat uiteindelijk in handen van de aannemer.

  Wat kost een aannemer voor renovatie en verbouwing?

  Dit is voor elke project anders. Wat wilt u renoveren, is het een klein of groot project? Welke materiaalsoorten gaan er gebruikt worden en hoeveel? Voor een duidelijke en transparante offerte, kunt u deze gratis en vrijblijvend aanvragen.

  Wat zijn jullie verplichtingen?

  De aannemer moet twee verantwoordelijkheden vervullen. Hij moet eerst het werk afmaken en dan leveren wat hij heeft beloofd. En hij moet de klant op de hoogte brengen van eventuele problemen met het ontwerp of de vragen beantwoorden die van de klant komen.

  Waarom een aannemer renovatie of verbouwing?

  De meeste mensen die een huis renoveren of verbouwen, doen dat voor de eerste keer. Dit brengt angst, onzekerheid en spanning met zich mee: wat moet ik eerst doen? Welke deskundigen kan ik vertrouwen? Wat is de financiële beperking waaraan moet worden voldaan? U moet een heleboel beslissingen nemen, wat stresserend is. Gelukkig zijn er professionals die u hierbij kunnen helpen. Een architect beheert het planningsproces, terwijl een aannemer het werk in goede banen leidt.

  Wat is totaalrenovatie?

  De uitdrukking “totaalrenovatie ” vat de situatie kernachtig samen: u gaat uw hele huis op de schop nemen tijdens een uitgebreide renovatie. Wanneer uw woning niet meer aan uw eisen voldoet, heeft u twee alternatieven: verhuizen of renoveren. En als u een ander huis koopt, is dat meestal omdat u ook moet renoveren. Omdat grond voor nieuwbouw steeds schaarser wordt, is het moderniseren van een oude woning vaak de enige manier om volgens de hedendaagse normen te kunnen leven.

  Woningrenovatie Amsterdam
  Rate this page
  Call Now Button