Plaatsen van geluidswerend glas Amsterdam

Voor het plaatsen van geluidswerend glas in Noord-Holland bent u bij Aannemer in Amsterdam aan het juiste adres! Hoogwaardige kwaliteit tegen de laatse prijzen!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Wij komen langs bij zowel woningen als bedrijven, instellingen en organisaties voor het plaatsen van geluidswerend glas in Amsterdam. Vraag een offerte aan en ontvang van ons een prijs op maat!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  amsterdam geluidswerend glas plaatsen

  Geluidswerend glas plaatsen Amsterdam

  Heeft u last van geluidshinder en wilt u dit duurzaam oplossen? Geluidsoverlast kan heel naar zijn, vooral als u een kind heeft slapen of in een ploegendienst werkt. Maar ook onder normale omstandigheden kan het zorgen voor veel hinder. 

  U kunt het erg eenvoudig laten oplossen door geluidswerend glas te laten plaatsen. Het brengt ook vele andere voordelen met zich mee. Het verhoogd namelijk ook de isolatiewaarde van uw woning en de prijs van uw woning.

  • Wij denken met u mee
  • Volledige ontzorging
  • Scherpste tarieven

  U investeert dus in uw eigen portemonne en in uw rust. Ongestoord worden is namelijk zeer belangrijk na een lange werkdag, maar ook voor kinderen die het meest groeien in hun slaap of voor uw kinderen die thuis oefenen voor hun examens.

  Geluidswerend glas Amsterdam

  De bevolkingsgroei van steden zoals Amsterdam neemt enorm toe. Hoe dichter de bevolking groeit, hoe groter het aantal decibellen zal stijgen. Meer decibellen betekent meer geluidsoverlast. 

  Aannemer Amsterdam biedt effectieve geluidswering aan. Geluidswerende beglazing is veel effectiever dan dubbele beglazing. Een akoestisch glas plaatsen in Amsterdam en omgeving kan gedaan worden tegen de beste prijzen door Aannemer Amsterdam. Wij zorgen er bewust voor dat de kosten minimaal blijven.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Voor grote en kleine klussen
  • Transparante werkwijze

  Geluidswerend glas kan ervoor zorgen dat u uw comfort blijft behouden, ondanks de dichte bevolkingsgroei. De kosten liggen lager dan u zou verwachten. Wilt u weten hoeveel het zou kosten om uw woning of bedrijf te voorzien van geluidswerend glas? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

  amsterdam geluidswerendglas aanleggen
  geluidswerend glas amsterdam

  Hoe werkt geluidswerend glas?

  Geluid ontstaat door trillingen. Geluidswerend glas wordt speciaal gemaakt, zodat deze trillingen geabsorbeerd kunnen worden. Hiervoor gebruiken we verschillende methoden. U kunt hierbij denken aan folie, coating of gas tussen de glazen in. Deze hebben een dempende functie, waardoor het geluid wordt tegengehouden. 

  De effectiviteit van geluidswerend glas kan gemeten worden. Dit noemen ze de RW-index. Hoe hoger de waarde van de RW-index, hoe minder geluid er door het glas heen gaat. 

  • Kwaliteit staat voorop
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Bouwgarantie

  Wilt u een optimaal effect? Zorg ervoor dat ook de kozijnen en ventilatieroosters geluidswerend zijn. Aannemer Amsterdam kan u volledig ontzorgen en dit alles voor u regelen. Wilt u de kosten weten? Vraag een gratis offerte aan!

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat is geluidswerend glas?

  Geluidwerende beglazing is meestal dubbele beglazing, maar het kan ook om alternatieve opties gaan. Om een goed akoestisch resultaat te bereiken, wordt vaak dubbel isolatieglas gebruikt. Geluidwerende beglazing is een uitstekende keuze als u de geluidsoverdracht wilt verminderen.

  Geluidwerende beglazing biedt een betere geluidsisolatie dan andere methoden. Zelfs als u tal van strategieën hebt geprobeerd om het lawaai te verminderen, kan geluidswerend glas u helpen om weer rustig te slapen. Geluidwerende beglazing kan in elke constructie worden gebruikt om een uitstekende akoestische omgeving in een woning te creëren.

  Waarom geluidswerend isolatieglas?

  Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het laten plaatsen van dubbel geïsoleerd glas in uw woning. Om te beginnen houdt het geluid echt buiten, waardoor u minder last heeft van overlast en meer rust in huis. U slaapt beter omdat er minder lawaai is, en het is stiller in uw huis, zodat u overdag meer energie heeft.

  Geluidswerend glas is een uitstekende isolator, die de warmte buiten houdt in de winter en uw huis aangenaam houdt in de zomer. Geluidswerend glas is echter een kostbare aangelegenheid; zorg er dus voor dat u zich goed informeert over de mogelijkheden en keuzes voor uw huis voordat u een beslissing neemt. Aannemer Amsterdam denkt met u mee!

  Welk soort geluidswerend glas moet ik nemen?

  Enkel geluidswerend glas is een type dat vaker wordt gebruikt. Binnenruimten waar privacy essentieel is, zijn voorbeelden van dit soort geluidswerend glas. Denk aan een kantoorruimte met een vergaderruimte die afgesloten kan worden van de rest van de werkplek. Enkelvoudig geluidwerend glas is geschikt voor binnenruimten, omdat de isolatiewaarde daar niet van belang is.

  Dubbel geluidswerend glas kan bijvoorbeeld worden gebruikt om verkeerslawaai te dempen. In dit scenario wordt het glas in een buitenmuur geplaatst, waardoor extra enkel geluidswerend glas nodig is. De isolatiewaarde van enkel glas is onvoldoende. De geluidswerende werking van dubbel geluidswerend glas is niet alleen beter, maar ook veel effectiever.

  Welk soort glas u wilt nemen, hangt af van uw wensen en uw budget. Uiteraard geven wij u advies en denken wij met u mee.

  Wat kost geluidswerend glas?

  De kosten voor geluidswerend glas verschillen enorm. Dit heeft te maken met het soort glas, de hoeveelheid en afmetingen. Laat uw wensen weten en wij sturen u een offerte op maat, volledig transparant en vrijblijvend!

  Waarom zijn de profielen zo belangrijk?

  Het geluidswerende glas moet goed worden vastgezet in de ramen, zodat geluid, tocht en vocht buiten de deur worden gehouden. Verder is het materiaal van uw raam belangrijk. Houten ramen zijn de beste optie. De isolatiewaarde van aluminium of PVC ramen wordt bepaald door de binnenstructuur. Bovendien is het aantal rubbers dat in het raamkozijn wordt gebruikt van invloed op de geluiddemping.

  geluidswerend glas amsterdam
  Rate this page
  Call Now Button