Particuliere bouw Amsterdam

Aannemer in Amsterdam bouwt ook voor particuliere opdrachtgevers. Heeft u een bouwproject in Noord-Holland? Wij streven ernaar om het project voor u op te leveren!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Voor particuliere bouwprojecten in Amsterdam en omstreken kunt u Aannemers in Amsterdam inschakelen voor de beste resultaten tegen de laagste prijzen. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Particuliere bouw Amsterdam

  Aannemer particuliere bouw

  Of het nu gaat over aanbouw, opbouw, uitbouw, verbouw of nieuwbouw, Aannemer Amsterdam is er voor u voor al uw particuliere bouwprojecten. Wij hebben gewerkt aan een breed scala van bouwprojecten, waaronder woningen, grote structuren, aanbouwsels, garages, dakkapellen, enzovoort.

  Voor de uitvoering van sommige verbouwingen kan het nodig blijken een omgevingsvergunning te verkrijgen. Wij helpen u met het aanvragen van een omgevingsvergunning. Wij ontzorgen u met het hele project van A tot Z!

  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop
  • Transparante werkwijze

  Als Aannemer Amsterdam kunnen wij u garanties bieden die een andere aannemer niet kan bieden. Vraag daarom een offerte aan bij ons, uw erkende aannemer!

  Voor al uw bouwprojecten

  Wij werken met uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder het bedrijfsleven, en hebben ook veel tevreden particuliere klanten. Voor ons is een goede klantenbinding van cruciaal belang. Wij staan gedurende het hele project voor u klaar, van begin tot eind.

  Als allround aannemersbedrijf nemen wij u veel stress uit handen: naast de bouwkundige uitwerking verzorgen wij elektra, loodgieterswerk, schilderwerk, stukadoorswerk, tegelwerk en nog veel meer!

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Voor grote en kleine klussen
  • Bouwgarantie

  Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt gedurende het hele project. Wij ontzorgen u volledig en regelen alles. Daarnaast vinden wij het cruciaal dat het werk correct wordt uitgevoerd. Voor hoogwaardige kwaliteit zonder zorgen, bent u bij ons aan het juiste adres!

   

  aannemer amsterdam particuliere bouw
  particuliere bouw aannemer amsterdam

  Professioneel aannemersbedrijf

  Als het om een nieuwbouwproject gaat, wilt u dat het wordt uitgevoerd door een professioneel aannemersbedrijf. Elke renovatie, uitbreiding of onderhoudsklus heeft zijn eigen criteria. U wenst de zekerheid van een bedrijf met jarenlange expertise dat persoonlijke zorg verleent en dat het werk wordt uitgevoerd zoals verwacht!

  Aannemersbedrijf Amsterdam biedt hoogwaardige diensten en werkt voor particulieren in Amsterdam en omgeving. Vanaf het eerste contact met ons streven wij ernaar u zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen.

  • Wij denken met u mee
  • Volledige ontzorging
  • Altijd een vast aanspreekpunt

  Wanneer u een project voor ons heeft, zullen wij u altijd een volledige uitleg en offerte geven voor de werkzaamheden. Ook kunnen wij de benodigde tekeningen, constructieberekeningen en bouwvergunningen verzorgen, zodat het bouwproces wordt versneld en de kosten in de hand worden gehouden.

  Als u voor ons kiest, kiest u voor een betrouwbare aannemer die zijn afspraken nakomt, kwalitatief goed werk levert tegen een eerlijke prijs. Bij Aannemer Amsterdam is uw woning in uitstekende handen.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat is particuliere bouw?

  Wanneer het gaat om particuliere bouw, wordt onder vrije ingebruikneming verstaan elke vorm van woningbouw waarbij de huiseigenaren hun eigen grondstukken verwerven of huren en een aanzienlijke inbreng hebben in het ontwerpproces.

  Wat kost een particuliere bouw?

  De kosten kunnen veel verschil hebben in elk project. Ieder project is uniek waarbij de wensen van de klant een grote rol spelen. Er zijn vele factoren die de prijs kunnen veranderen. Daarom kunt u vooraf een gratis offerte aanvragen zonder ergens aan vast te zitten.

  Wat doet een aannemer particuliere bouw?

  Een aannemer zorgt ervoor dat uw project van A tot Z wordt geregeld. De moeilijke taken worden uit uw handen genomen en wordt verzorgd door een deskundige. U geeft uw wensen en eisen door en de aannemer zorgt ervoor dat deze zo effectief mogelijk worden uitgevoerd binnen de aangegeven tijdschema. Een aannemer werkt samen met verschillende vakmensen en begeleidt deze.

  Hoe zit het met de bouwvergunning?

  Aannemer Amsterdam regelt alle vergunningen die nodig zijn voor het realiseren van uw bouwproject.

  Kunnen jullie ook een bouwtekening regelen?

  Ja, wij kunnen ook een bouwplan voor u opstellen dat helemaal naar uw wens is. Wij werken samen met bekwame architecten om ervoor te zorgen dat u het maximum uit uw visie haalt.

  particuliere bouw amsterdam
  Rate this page
  Call Now Button