Over ons

Over ons Aannemer Amsterdam

Aannemer in Amsterdam

Wij kunnen over ons vertellen dat wij de focus leggen op kwaliteit en niet op kwantiteit. Halve werk is nooit goed en wij staan altijd met volle tevredenheid achter onze resultaten. Wij zijn al vele jaren werkzaam als aannemersbedrijf en weten daarom goed wat belangrijk is voor onze klanten en hoe we dit kunnen behalen.

Iedereen vraagt zich altijd eerst de kosten af. Vooral als het gaat om kwaliteit werkzaamheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge kosten. De kosten zijn bij ons veel lager dan de gemiddelde kosten van aannemers in Amsterdam! 

  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Transparante werkwijze
  • Altijd flexibel en efficiënt

Klasse tegen lage kosten is mogelijk, doordat wij bewust onze kosten laag houden. Wij zijn erkende aannemers met veel ervaring in elk gebied van de branche, dus weten wij goed hoe wij de beste eindresultaten tegen zo laag mogelijke kosten kunnen leveren. U kunt bij ons gerust gratis en vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. 

missie-icon

Missie

Wij willen waarde creëren en het verschil inbrengen t.o.v. andere aannemers. 

visie-icon

Visie

Wij willen Amsterdam zoveel mogelijk signeren met onze hoogwaardige projecten! 

Deze website is in beheer van Strada Online. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met Aannemers in Amsterdam die paraat staat met specialistische dienstverlening in heel Amsterdam en omstreken.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

Strak aan het schema

Strak op schema

Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

Duurzaam

Duurzaam

Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

Goede communicatie

Goede communicatie

Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

Kwaliteitgericht

Kwaliteitgericht

Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

Scherpe tarieven

Scherpe tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

google

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

e-icon

Emre Tasdemir

★★★★★

Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

v-icon

Vanessa Krol

★★★★★

Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

w-icon

Wilfred Blijd

★★★★★

Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

w-icon

Wouter Klostermann

★★★★★

U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

e-icon

E.C. Vrolijk

★★★★★

Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

g-icon

Geraldine Lugt

★★★★★

Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

4.5/5 - (90 stemmen)
Call Now Button