Isolatieglas plaatsen Amsterdam

Wilt u isolatieglas plaatsen in Amsterdam en regio? Wij plaatsen isolatieglas voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Isolatieglas plaatsen Amsterdam tegen scherpe tarieven? U bent bij ons aan het juiste adres! Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  amsterdam isolatieglas plaatsen

  Dubbelglas leveren en plaatsen

  Dankzij dubbelglas is uw pand beter geïsoleerd tegen geluid en warmte. Het laat minder geluid naar binnen en zorgt ervoor dat de warmte binnenblijft. Hiermee zullen uw energielasten dalen en zult u minder last hebben van geluid uit de omgeving.

  Naast het standaard dubbelglas, kunt u voor meer rendement ook kiezen uit HR, HR+, HR++ of HR+++ glas. Dit zorgt voor nog meer isolatie dan een standaard dubbelglas. 

  • Voor grote en kleine klussen
  • Scherpste tarieven
  • Transparante werkwijze

  Aannemer Amsterdam kan dubbele beglazing voor u leveren en plaatsen, voor zowel nieuwbouw of bestaande gebouwen. U kunt zonder ergens aan vast te zitten een offerte aanvragen voor scherpe prijzen!

  Isolatieglas Amsterdam

  Wilt u uw woning of bedrijf voorzien van isolatieglas in Amsterdam? Wij werken op maat en kunnen uw pand voorzien van isolatieglas. Uiteraard zijn de opties veel en zijn er mogelijkheden voor ieders wensen en budget. Aannemer Amsterdam denkt uiteraard met u mee en geeft advies op maat. 

  In de gehele regio van Amsterdam en nabij gelegen plaatsen kunnen wij uw project voor het plaatsen van isolatieglas aannemen. Wij nemen alle lasten uit uw handen en zorgen ervoor dat alles op tijd wordt afgerond volgens uw wensen. 

  • Volledige ontzorging
  • Kwaliteit staat voorop
  • Altijd een vast aanspreekpunt

  Het kan voorkomen dat u in sommige gevallen uw ramen met spoed moet vervangen. Is dit het geval? Bel ons dan direct en wij zullen u zo snel mogelijk helpen!

  isolatieglas plaatsen amsterdam
  isolerend glas amsterdam

  Plaatsen van isolatieglas in Amsterdam

  Isolatieglas heeft een veel hogere isolatiewaarde dan enkel glas of dubbel glas. Er zitten edelgassen tussen de twee glazen, wat zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Het zorgt ervoor dat geluid en warmte niet naar binnenkomen of naar buiten gaan. 

  U hoeft niet lang te wachten totdat u bent voorzien van nieuwe isolatiebeglazing. Wij komen snel langs voor de afmetingen. U krijgt van ons een offerte op maat. Vervolgens worden de oude ramen afgevoerd en worden de kozijnen eventueel aangepast. Tenslotte plaatsen we de isolatieglazen en werken het netjes af.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Altijd flexibel en efficiënt
  • Bouwgarantie

  Laat het plaatsen van isolatieglas over aan een expert. Aannemer Amsterdam heeft jarenlange ervaring en kennis met het plaatsen van isolatieglas. Vraag direct om een scherp geprijsde offerte op maat!

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat is isolatieglas?

  Een van de meest efficiënte methoden om het lawaai te verminderen is het gebruik van isolatieglas. Deze ramen hebben meerdere lagen glas of zijn voorzien van speciale coatings, waardoor ze ook thermische isolatie-eigenschappen hebben. Ze voorkomen dat verwarmde lucht door de ramen ontsnapt en houden kille buitenlucht buiten. Dit verbetert niet alleen uw woonsituatie, maar het helpt u ook geld te besparen op uw energierekeningen.

  Welke type isolatieglas is het meest geschikt?

  Voor woningen, nieuwbouwprojecten, monumenten en bedrijfspanden plaatsen wij diverse soorten isolatieglas van hoge kwaliteit. Het soort isolatieglas dat het meeste rendement oplevert voor uw geld en in uw woning, wordt bepaald door de vraag of u een hoge mate van energiebesparing wilt bereiken. Er zijn variaties in isolerende effectiviteit, maar ook in diktes en prijzen.

   

  Wat is eigenlijk dubbelglas?

  Dubbele beglazing is de term die wordt gebruikt om elke vorm van beglazing met meer dan één ruit aan te duiden. Er zijn echter verschillen. Dubbele beglazing bestaat uit twee of drie ruiten die van elkaar gescheiden zijn door een ruimte (spouw). Hoogrendementsglas, algemeen bekend als isolatieglas, is HR-glas met meerdere lagen en een bredere spouw tussen de ruiten. Het aantal glaslagen en de breedte van de spouw bepalen de isolatiewaarde van de eenheid. Met andere woorden, er zijn veel variaties in dikte.

  Wat kost het plaatsen van een isolatieglas?

  Er zijn verschillende soorten isolatieglazen met allemaal andere soorten waarden. Ook is ieder project anders en vraagt het ook om meerdere ramen. Wilt u een transparant kostenoverzicht? Vraag dan om een offerte. Dit is geheel vrijblijvend en gratis!

  Waarom isolatieglas plaatsen?

  U kunt het beu zijn om van buiten veel last te hebben van het geluid. Het kan ook zijn dat u meer privacy wilt en dat het geluid niet naar buiten gaat. Niet alleen het geluid, het heeft ook een temperatuur isolerend effect. Bovendien stijgt hiermee ook de waarde van uw woning. U kunt veel redenen hebben om isolatieglas te laten plaatsen. Het is een uitstekende investering in uw rust en in uw woning.

  isolatieglas plaatsen amsterdam
  Rate this page
  Call Now Button