Gevelrenovatie Amsterdam

Bent u van plan om een gevelrenovatie in Amsterdam uit te laten voeren? Wij zijn uw klusser in de gehele regio Amsterdam en omstreken!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vast aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Vraag een offerte aan voor de beste prijzen voor het renoveren van uw gevel. U zit niet direct ergens aan vast. Wij bieden aantrekkelijke prijzen voor werkzaamheden van hoge kwaliteit.

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Gevelrenovatie Amsterdam

  Aannemer gevelrenovatie

  Het onderhoud van gevels wordt vaak verwaarloosd, en het kan zijn dat u verschillende huizen in de straat ziet met afbrokkelende gevels en muren. Is uw gevel of zijn de voegen die hun houvast verliezen aan het verzakken? Uw huis is niet langer beschermd tegen vorst of regen. De schade kan verergeren en er kan vocht in uw woning sijpelen. U kunt aanzienlijke schade voorkomen en dus veel geld besparen door de gevel te renoveren.

  Wanneer uw gevel beschadigd is geraakt, moet het worden gerestaureerd. Gevelrenovatie is van cruciaal belang om extra schade aan het uiterlijk van uw gebouw te voorkomen. Een beschadigde gevel kan vocht- en schimmelproblemen in huis veroorzaken.

  • Voor grote en kleine klussen
  • Kwaliteit staat voorop
  • Bouwgarantie

  Gevelrenovatie wordt vaak uitgevoerd om uw huis te beschermen of om uw voor- en achtergevel te revitaliseren of opnieuw op te bouwen. Tegelijkertijd kan de gevel van uw huis geïsoleerd worden voor een betere isolatiewaarde. Wat uw reden ook is, Aannemer Amsterdam kan u helpen met uw gevelrenovatie. 

  Gevelrenovatie Amsterdam

  U kunt in de toekomst aanzienlijke schade aan uw voeg- en metselwerk voorkomen en geld besparen op gevelrenovatie door uw voor-, achter-, of zijgevel tijdig te renoveren. Bovendien wordt de uitstraling van uw huidige of nieuw te bouwen woning aanzienlijk beïnvloed door een gevelrenovatie.

  Wilt u een gevelrenovatie in Amsterdam en omgeving laten uitvoeren? Wij zijn dan uw aannemer voor dit project! Ook kunnen wij uw gevel een nieuwe look geven door het te verven, kaleien of bekleden.

  • Volledige ontzorging
  • Scherpste tarieven
  • Transparante werkwijze

  Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en apparatuur. Wij hechten waarde aan kwalitatief vakmanschap. Onze deskundigen zullen de klus tegen een scherp tarief voor u afronden. Vraag direct een offerte op maat aan!

  gevel renoveren Amsterdam
  Amsterdam gevelrenovatie

  Gevel impregneren 

  Het is van cruciaal belang dat alle oppervlaktevuil wordt verwijderd voordat de gevel opnieuw wordt gerenoveerd. Nadat de gevel is gereinigd, kunt u er een waterbestendige coating op aanbrengen. Er zijn drie soorten gevelrenovatie:

  • Stenen vervangen
  • Voegwerk vervangen
  • Dorpel/latei vervangen

  Nadat de gevel gerenoveerd en gereinigd is, wordt de gevel geïmpregneerd. Er wordt een beschermende laag op gespoten, die de gevel beschermt tegen schimmel, vochtigheid en vorstschade. Ook is de gevel na het impregneren brandwerend.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
  Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat is gevelrenovatie?

  Gevels zijn de eerste indruk die uw huis of bouwwerk maakt. Er is een goede kans dat uw gevel op een bepaald moment beschadigd raakt. Gevelrenovatie kan dan nodig zijn.

  Het hangt van verschillende factoren af, zoals of uw huis of pand moet worden gerepareerd en gerestaureerd, of dat u van plan bent het binnenkort te verkopen. Is uw gevel alleen vuil maar niet beschadigd? Dan volstaat misschien een eenvoudige reiniging. Wij kunnen u adviseren over de beste methode voor uw situatie.

  Wat kost gevelrenovatie?

  De kosten zijn gebaseerd op een aantal factoren. De renovatie, vervuiling en omvang spelen hierbij een grote rol. U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat wij u een offerte op maat kunnen overhandigen.

  Gevel reinigen of renoveren?

  Heeft u gemerkt dat het uiterlijk van de buitenkant van uw huis is verslechterd? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn.

  In de meeste gevallen gaat het om vervuiling. Groene aanslag kan worden veroorzaakt door algen en mossen. Om de bakstenen in hun oorspronkelijke staat te herstellen, gebruikt een gevelreinigingsbedrijf gespecialiseerde instrumenten en technieken.

  De beste optie wordt bepaald door het soort vuil en de bekleding. Over het algemeen wordt stoom gebruikt om oppervlakken te ontsmetten, maar soms wordt ook chemisch reinigen of zandstralen toegepast.

  Het is van cruciaal belang om de buitenkant van uw huis te repareren als deze beschadigd is. Dit komt omdat een beschadigde gevelbekleding niet langer voldoende bescherming biedt voor uw woning. Vocht kan naar binnendringen en problemen veroorzaken.

  Voordelen gevelrenovatie

  Om te beginnen ziet een gerenoveerde gevel er uiteraard veel beter uit. De levensduur van uw buitengevel wordt hiermee ook verlengd. Ook zorgt het ervoor dat de isolatiewaarde en de waarde van uw woning zal stijgen. Uw woning is ook nog tegen wind, regen en andere weersomstandigheden beter beschermd. Door uw gevel tijdig te renoveren kunt u grotere schade en hiermee dus reparatiekosten voorkomen.

  Wat zijn de mogelijkheden voor gevelrenovatie?

  De buitengevel van een huis bestaat uit diverse elementen. Er zijn talrijke alternatieven voor renovatie, afhankelijk van welk onderdeel beschadigd of verouderd is. Een scheur in een baksteen, bijvoorbeeld, wijst erop dat deze moet worden vervangen. Zijn er vochtplekken aan de buitenkant van de muren? Dan is vervanging van de gevelbekleding waarschijnlijk. Ook het renoveren van de voegen behoort tot de veelvoorkomende werkzaamheden.

  gevelrenovatie amsterdam
  Rate this page
  Call Now Button