Dakrenovatie Amsterdam

Is uw dak toe aan een renovatie? Aannemer in Amsterdam is gespecialiseerd in dakrenovaties!

 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie
 • Wij denken met u mee
 • Altijd eerlijk advies van onze experts
 • Volledige ontzorging
 • Voor grote en kleine klussen
 • Scherpste tarieven
 • Kwaliteit staat voorop
 • Altijd een vaste aanspreekpunt
 • Transparante werkwijze
 • Altijd flexibel en efficiënt
 • Bouwgarantie

Wij kunnen uw dak renoveren in Amsterdam en omstreken tegen de beste prijzen. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan!

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  plat dak renovatie amsterdam

  Aannemer dakrenovatie Amsterdam

  Uw dak heeft een enorme invloed op het uitzicht en de waarde van uw huis, maar ook op uw energieverbruik. Het is dus in uw eigen belang om het in uitstekende conditie te houden. Is er iets mis met het uitzicht van uw dakbedekking? Is de houten dakconstructie beschadigd? Een nieuw dak is een uitstekende investering als uw dak er oud of beschadigd uitziet.

  Is uw dak aan reparatie of vervanging toe? Dan is een nieuwe dakbedekking aanbevolen. Als u niet snel genoeg handelt, stijgt het risico op lekken en schade aan de dakstructuur, wat zich vertaalt in aanzienlijke kosten. 

  • Voor grote en kleine klussen
  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop

  Voor u een nieuwe dakbedekking plaatst, moet u zeker zijn dat alles in orde is met de dakconstructie. Het zou zonde zijn om nu nieuwe dakbedekking aan te brengen als u die er over een paar jaar weer af moet halen vanwege zorgen over de dakconstructie. Aannemer Amsterdam denkt met u mee voor uw dakrenovatie!

  Dakrenovatie in Amsterdam

  Een dak moet heel wat doorstaan, zeker in Amsterdam, waar er verschillende weersomstandigheden zijn. Als uw plat dak of pannendak van uw gerestaureerde huis, schuur of tuinhuisje na vele jaren aan vervanging of vernieuwing toe is, is er sprake van een uitgebreide dakrenovatie.

  U kunt een hellend dak van buitenaf of van binnenuit isoleren. Omdat er minder gevaar is voor koudebruggen, en omdat de dakconstructie beter beschermd is tegen wisselende temperatuur, is het isoleren van een dak aan de buitenkant de meest effectieve optie. Vooral als u een nieuwe dakbedekking op uw dak laat leggen, is het isoleren van uw dak van buitenaf uw beste optie.

  • Volledige ontzorging
  • Transparante werkwijze
  • Bouwgarantie

  Is het dak van uw woning aan een renovatie toe? Met dakrenovatie verbetert u de kwaliteit van uw platte of hellende dak. Bovendien verhoogt u de waarde van uw woning! Bent u op zoek naar een dakdekker om u te helpen met uw renovatie? Aannemer Amsterdam verzorgt uw dakrenovatie in Amsterdam en omgeving!

  amsterdam dak renoveren
  dakrenovatie Amsterdam plat dak bitumen

  Dak compleet renoveren

  Oudere huizen missen meestal een onderdak. Dit is echter een essentieel onderdeel van uw dak. Het is een beschermende barrière die tussen de isolatie en de dakbedekking zit. Het dient t.b.v. zodat de vocht, stof en wind niet in het isolatiemateriaal en de onderliggende structuur kunnen binnendringen.

  Om voldoende bescherming te bieden, moet een onderdak water- en winddicht zijn. Het moet ook geventileerd zijn zodat vocht uit het isolatiemateriaal kan verdampen.

  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Altijd flexibel en efficiënt

  In sommige gevallen volstaat de nieuwe dakbedekking, in andere gevallen is een nieuw dak echter een betere optie. Bijvoorbeeld als de dakconstructie is verzakt of door vocht is aangetast. Plaatselijke dakreparatie is in deze situaties onvoldoende. Ook als u een ander type dak wilt of de ruimte eronder wilt uitbreiden, is vervanging van uw dak noodzakelijk.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amsterdam. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amsterdam?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag. Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat is een dakrenovatie?

  Een dakrenovatie kan uit vele elementen bestaan. Het kan o.a. een dakbedekking aanleggen, het dakconstructie vervangen of uw dak isoleren zijn. U kunt dankzij het renoveren van uw dak uw leefomstandigheden verbeteren en waarde toevoegen aan uw woning.

  Wat kost een dakrenovatie?

  Dakrenovatie is een begrip dat kan bestaan uit een brede groep werkzaamheden, maar ook kleine verbeteringen. Ook is ieder huis en opdracht anders. Daarom is het niet gemakkelijk om de kosten op deze manier aan te geven. Om een transparante kostenoverzicht te kunnen krijgen, kunt u een offerte aanvragen (welke geheel gratis en vrijblijvend is) voor een kostenberekening op maat.

  Hoelang gaat een dak mee?

  De duurzaamheid van uw dak is afhankelijk van het soort dak dat u heeft. Dit kan tussen de 20 en 80 jaar liggen. Uiteraard kunt u de levensduur van uw dak verlengen door uw dak goed te onderhouden.

  Kan ik een subsidie aanvragen voor een dakrenovatie?

  Het is mogelijk, afhankelijk van de situatie. Dit hangt af van de renovatiewerkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wij zullen u helpen met het aanvragen van een subsidie bij de gemeente Amsterdam voor een dakrenovatie.

  Dak vervangen of renoveren?

  Als uw dak niet zo oud is en genoeg vooruit kan met een renovatie, kunt u kosten besparen door het te renoveren. Is uw dak oud en erg verslechterd, dan is het verstandiger om uw dak te vervangen. Wij geven u graag een eerlijk advies hierin nadat wij uw dak hebben gecontroleerd.

  amsterdam dakrenovatie
  Rate this page
  Call Now Button