Aannemer Hoofddorp

Op zoek naar een betrouwbare aannemer voor alles van reparatie en onderhoud tot verbouwing van uw woning? Zoek niet verder! Ons bedrijf is gevestigd in Hoofddorp en is verheugd om onze diensten uit te breiden over de hele regio en de naburige steden.

 • Nieuwbouw
 • Groot onderhoud
 • Particuliere bouw
 • Opdrachten van VVE’s
 • Utiliteitsbouw
 • Woning- en appartementenbouw
 • Vastgoed onderhoud

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en budgetvriendelijke aannemer in Hoofddorp, kijk dan niet verder! Bekijk nu onze website vraag een gratis offerte aan – begin vandaag nog met de eerste stap van de bouw van uw project met een topaannemer!

google-reviews

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  aannemer Hoofddorp

  Aannemer inhuren?

  Aannemer Hoofddorp is uniek ervaren in alle aannemersdiensten, van grote projecten tot kleine klussen – wij kunnen het allemaal! Bovendien kost een offerte u niets en is er geen verplichting. Met onze ervaring en expertise bent u verzekerd van kwaliteitsresultaten bij elk formaat of type project.

  • Voor grote en kleine klussen
  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop

  Als u voor ons bedrijf kiest, is uw project in de meest bekwame handen – we gebruiken alleen de beste materialen en geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat alle eindproducten van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Ons team kan bogen op jarenlange ervaring en expertise; in combinatie met hoogwaardige kwaliteit materialen en apparatuur kunt u erop rekenen dat wij iets creëren dat uw verwachtingen ver overtreft!

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Hoofddorp. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Hoofddorp?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  Staat uw opdracht of klus er niet tussen?
  Neem dan alsnog contact met ons op.

  Daarom kiest u ons;

  Aannemer Hoofddorp

  Vergeet het achterhaalde spreekwoord dat duur gelijk staat aan kwaliteit. Met onze diensten hoeft het inhuren van een aannemer uw budget niet te breken; bij ons krijgt u meer voor minder! Wij begrijpen hoe cruciaal kosten zijn in de besluitvorming en zorgen ervoor dat we concurrerende prijzen bieden zonder te beknibbelen op uitstekende service.

  Wij zorgen ervoor dat u betrokken blijft bij elke stap van het proces als het gaat om vastgoed- of woningrenovaties. Communicatie is van het grootste belang, dus we geven prioriteit aan een duidelijke en continue dialoog gedurende de gehele levenscyclus van uw project. Met ons zorgvuldig toezicht en robuuste samenwerking kunt u erop rekenen dat u volledig tevreden bent met het eindproduct!

  • Wij denken met u mee
  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Volledige ontzorging

  Om uw tevredenheid te garanderen, zijn wij toegewijd aan het bieden van volledige transparantie gedurende ons gehele proces. Er zijn geen verborgen kosten of verrassingen die de kwaliteit van onze diensten zouden belemmeren. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan en begin met het verkrijgen van een ongelooflijke ervaring!

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
  Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat maakt Aannemer Hoofddorp de beste keuze?

  Onze aannemers zijn het perfecte team voor uw bouw-, sloop- of renovatieproject. Ze hebben alle vaardigheden om elke klus aan te pakken – van ingewikkelde badkamers en keukens tot complete renovaties! Bedrijven kunnen ook op ons rekenen met hun retail en commerciële ruimte remodeling projecten omdat niets te moeilijk is voor onze experts. Aarzel niet, laat ons u vandaag nog helpen iets buitengewoons te creëren!

  Wat kost het inhuren van een aannemer in Hoofddorp?

  Elke klus heeft zijn eigen speciale aspecten, dus ook de aannemerskosten kunnen verschillen. Om een beter inzicht te krijgen in wat u kwijt bent voor uw project, bieden wij gratis en vrijblijvende offertes aan. Wij garanderen scherp geprijsde offertes die u eventueel kunt vergelijken met andere aannemers. Neem nu contact op voor uw offerte op maat!

  Waarom niet zelf doen, maar Aannemer Hoofddorp inschakelen?

  Bij de start van een bouwklus in Hoofddorp is het absoluut cruciaal om de veiligheid voor alle betrokken partijen te handhaven door een deskundige aannemer in te schakelen. Dergelijke aannemers garanderen niet alleen dat u voldoet aan de verschillende voorschriften, maar nemen ook de nodige maatregelen om potentiële gevaren en bedreigingen te beperken.

  Bij een renovatie of verbouwing kunt u erop rekenen dat uw aannemer alle details regelt. Hun expertise en ervaring zorgen ervoor dat elke taak efficiënt en effectief wordt uitgevoerd; ze hebben een scherp oog voor detail als het gaat om organisatie. Het succes van elk bouwproject is sterk afhankelijk van de professionele bekwaamheid van de aannemer – wat betekent dat geen klus te groot of te klein voor hen is! Met hun streven naar uitmuntendheid in gedachten, streven aannemers altijd naar uitzonderlijke resultaten bij elk project.

  Moet ik al het papierwerk zelf regelen?

  Adelaar Aannemers Hoofddorp helpt u graag door het papierwerk heen. Wij kunnen zelfs uw bouwvergunning aanvraag voor u in gang zetten!

  Als ik geen bouwtekening heb, kunnen jullie dit voor me regelen?

  Ongetwijfeld! Ons team van zeer bekwame architecten zal met plezier een tekening voor u ontwerpen die aan al uw verwachtingen voldoet. Wij hebben het volste vertrouwen in ons werk en beloven dat het door u beoogde project met de grootste aandacht voor detail zal worden opgeleverd.

  aannemersbedrijf Hoofddorp

  Aannemer Hoofddorp 

  Droomt u ervan om uw woning om te toveren tot iets bijzonders? Dan is Aannemersbedrijf Hoofddorp de perfecte aannemer om die visie tot leven te brengen. Met onze uitgebreide expertise en ervaring in de regio Hoofddorp kunt u er zeker van zijn dat wij een renovatie afleveren die alle verwachtingen overtreft, zonder extra gedoe van uw kant!

  Professionele aannemers zijn de sleutel tot een succesvolle en duurzame renovatie. Met hun uitgebreide kennisbasis zorgen ervaren aannemers ervoor dat alle taken nauwkeurig en snel worden uitgevoerd. Op zoek naar kosteneffectieve oplossingen? Ga naar Hoofddorp – geen voorrijkosten! U vindt er niet alleen kwaliteitsservice, maar het zal ook aanzienlijk goedkoper zijn dan andere opties zonder in te boeten aan kwaliteit!

  Bent u een inwoner van Hoofddorp en op zoek naar een betrouwbare aannemer om uw woning op te knappen of te verbouwen, zoek dan niet verder! Wij garanderen dat onze tarieven nauwkeurig zullen zijn voordat het werk begint, zodat er geen onvoorziene kosten zullen zijn. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u verzekeren dat de diensten die wij leveren zelfs uw hoogste verwachtingen zullen overtreffen.

  Het kan een uitdaging zijn om een aannemer te vinden die binnen uw budget valt, maar met ons hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn pro’s in het berekenen van renovatiekosten en hebben jarenlange ervaring in woningrenovaties – dit is iets wat we dagelijks doen! Als u hulp nodig heeft bij het berekenen van renovatiekosten of gewoon wat advies wilt over het verbouwen van een badkamer (of een ander deel van het huis), bel ons dan vandaag nog! Met onze expertise en betrouwbare service garanderen wij tevredenheid voor al uw renovatiebehoeften.

  Vraagt u zich af hoeveel het zal kosten om een aannemer in te huren voor uw project? De omvang en complexiteit van de klus zijn belangrijke factoren bij het bepalen van de prijs. Materialen, arbeidsdiensten van een expert, en vergoedingen die het bedrijf zelf in rekening brengt zijn allemaal van invloed op de uiteindelijke kosten. Het aanvragen van een gratis offerte is snel en eenvoudig, zonder verplichtingen!

  Bij Aannemers- & Bouwbedrijf Hoofddorp erkennen we dat het renoveren van uw huis prijzig kan zijn. Daarom biedt ons team eerlijke prijzen voor materialen en diensten, zodat u de bank niet hoeft te breken. Wij begrijpen dat iedereen toegang moet hebben tot betrouwbare maar betaalbare hulp als het er op aan komt – waar de kosten van renovaties sterk verschillen!

  Bent u toe aan een renovatie van uw woning of pand? Zoek niet verder dan Aannemingsbedrijf Hoofddorp! We gaan verder dan dat door zowel ontwerp- als bouwdiensten aan te bieden, zodat we projecten kunnen leveren die volledig rond uw specificaties zijn gemaakt. Ons team is trots op het leveren van perfecte vertalingen van concept tot oplevering – alles onder één dak! Met ons aan het roer van uw verbouwing is succes gegarandeerd.

  Maak uw bouwaspiraties werkelijkheid met Aannemer- & Bouwbedrijf Hoofddorp! Bij Aannemers in Hoofddorp kunt u kiezen uit een scala aan diensten die variëren van restauratie en renovatie tot nieuwbouw en verbouwing. Ons team is gepassioneerd over het leveren van uitstekend maatwerk voor elke klus die we aannemen. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit krijgen.

  Bij Aannemers Hoofddorp kunt u zich ontspannen, wetende dat uw renovatieproject in goede handen is. Wij bieden uitgebreide managementdiensten om u alle zorgen uit handen te nemen en garanderen u tegelijkertijd topresultaten! Ons deskundige team is toegewijd aan het garanderen van uitmuntendheid in elk aspect van het proces – van begin tot eind en verder. Als wij alles voor u regelen, is er voor stress geen plaats meer op de bouwplaats!

  5/5 - (71 stemmen)
  Call Now Button