Aannemer Amstelveen

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor onderhoud, renovatie, verbouwing of zelfs iets anders met uw huis? Zoek dan niet verder! Ons bedrijf is gevestigd in Amstelveen en we zijn trots om onze diensten uit te breiden in de hele regio en de aangrenzende gebieden.

 • Nieuwbouw
 • Groot onderhoud
 • Particuliere bouw
 • Opdrachten van VVE’s
 • Utiliteitsbouw
 • Woning- en appartementenbouw
 • Vastgoed onderhoud

Op zoek naar een efficiënte en voordelige aannemer in Amstelveen? Aannemer Amstelveen is uw perfecte oplossing! Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en start de bouw van uw project met de beste aannemer.

google-reviews

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  aannemer in Amstelveen

  Werkzaamheden aannemer

  Bij Aannemer Amstelveen zijn we door onze jarenlange expertise als aannemer ongeëvenaard bedreven in alle soorten aannemingsdiensten. Van grote projecten tot kleinere taken – wij kunnen het allemaal aan! Bovendien is een offerte bij ons geheel gratis en vrijblijvend! Met onze ervaring en kennis bent u verzekerd van kwaliteitsresultaten, ongeacht de omvang of het type project.

  • Voor grote en kleine klussen
  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop

  Bij ons bedrijf bent u gegarandeerd in de beste handen. Wij gebruiken alleen de beste materialen en de modernste apparatuur voor elk project dat we aannemen. In combinatie met onze jarenlange expertise, ervaring en vakkundigheid kunt u er zeker van zijn dat alle eindproducten niet alleen duurzaam zijn, maar ook uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit overtreffen.

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Amstelveen. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Amstelveen?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  Staat uw opdracht of klus er niet tussen?
  Neem dan alsnog contact met ons op.

  Daarom kiest u ons;

  Aannemer Amstelveen

  Negeer het oude gezegde, “Als het goedkoop is, kan het niet goed zijn.” Een aannemer inhuren hoeft niet duur te zijn; bij ons kunt u geld besparen. Wij begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn bij het nemen van beslissingen en streven ernaar concurrerende tarieven aan te bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze diensten.

  Bij elke stap zorgen wij voor superieure communicatie met onze klanten door u te betrekken bij alle aspecten van uw pand of woningrenovatie. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om duidelijke en open communicatielijnen te hebben wanneer we samenwerken aan een project. Door nauwe begeleiding en uitgebreide samenwerking kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat iets zal zijn waar u echt tevreden over bent!

  • Wij denken met u mee
  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Volledige ontzorging

  Bovendien zorgen wij voor volledige transparantie tijdens ons hele proces om u te beschermen tegen ongewenste kosten of verrassingen achteraf. Wij zijn serieus over het leveren van hoogwaardige diensten met volledige duidelijkheid. Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan!

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
  Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Wat maakt Aannemer Amstelveen een goede keuze?

  Als het gaat om bouw-, sloop- of renovatiewerkzaamheden, staat ons team voor u klaar! Onze aannemers zijn deskundig op alle gebieden, van badkamers en keukens tot volledige renovaties. Daarnaast kunnen bedrijven ons vertrouwen met hun retail en bedrijfsruimte remodeling behoeften – geen uitdaging is te groot voor de experts van ons bedrijf. Laat ons u vandaag nog helpen iets geweldigs te bouwen!

  Wat kost een aannemer in Amstelveen?

  Elke klus heeft zijn eigen unieke factoren, dus de aannemerskosten kunnen verschillen. Om de kosten van uw project beter te begrijpen kunt u bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Wij garanderen u scherp geprijsde offertes die u kunt vergelijken met andere aannemers, mocht dat nodig zijn.

  Waarom kiezen voor Aannemer Amstelveen in plaats van zelf doen?

  Bij een bouwproject in Amstelveen is het essentieel om de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen door een ervaren aannemer in te schakelen. Aannemers garanderen niet alleen dat aan alle relevante regelgeving wordt voldaan, maar streven ook naar bescherming tegen mogelijke risico’s en gevaren.

  Als het gaat om renovaties en verbouwingen, de aannemer is uw go-to persoon. Zij zijn verantwoordelijk voor het maken van tijdschema’s en het verzorgen van alles wat met een project te maken heeft. Met hun expertise garanderen zij dat elke taak snel en georganiseerd wordt uitgevoerd. Het succes van elke bouwopdracht ligt volledig op de schouders van een aannemer die er altijd voor zorgt zijn uiterste best te doen.

  Moet ik al het papierwerk zelf regelen?

  Nee, Adelaar Aannemers Amstelveen helpt u graag met het papierwerk. Wij kunnen zelfs helpen bij het in gang zetten van uw bouwvergunning.

  Als ik geen bouwtekening heb, kunnen jullie voor me regelen?

  Absoluut! Ons team van ervaren architecten zal met plezier een tekening voor u maken die aan al uw wensen voldoet. Wij garanderen ons werk en zorgen ervoor dat het project van uw dromen met precisie wordt opgeleverd.

  aannemersbedrijf amstelveen

  Aannemersbedrijf Amstelveen

  Wilt u uw woning vernieuwen met een nieuwe uitstraling, groter maken of een extra luxe tintje geven? Dan is Aannemersbedrijf Amstelveen de aannemer voor u. Met onze expertise en ervaring in de regio Amstelveen kunt u erop vertrouwen dat wij een renovatie uitvoeren die de verwachtingen overtreft en u geen extra stress bezorgt. 

  Voor een succesvolle en duurzame renovatie kunt u de klus het beste in de bekwame handen van professionals laten. Ervaren aannemersbedrijven hebben uitgebreide kennis als het gaat om renovatie en kunnen alle taken snel en nauwkeurig afronden. Bovendien, als u op zoek bent naar kosteneffectieve oplossingen, is Amstelveen uw beste keuze omdat er geen voorrijkosten zijn! Dus, het inhuren van aannemers uit dit gebied zou u uiteindelijk geld besparen op uw totale projectprijs zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. 

  Als u in Amstelveen woont en op zoek bent naar een betrouwbare aannemer voor het opknappen of verwerken van reparaties aan uw woning, zoek dan niet verder. Wij bieden eerlijke tarieven die we garanderen dat ze juist zullen zijn voordat de werkzaamheden beginnen; niets is erger dan onvoorziene kosten! Met onze jarenlange ervaring en expertise kunt u er zeker van zijn dat de door ons geleverde diensten uw verwachtingen zullen overtreffen. 

  Met zoveel aannemers die naar uw bedrijf dingen, kan het soms moeilijk zijn om er een te vinden die binnen uw budget past. Daarom zijn wij hier! Wij zijn gespecialiseerd in woningrenovaties en zijn experts in het berekenen van renovatiekosten – iets wat we elke dag doen. Als u onze hulp wilt bij het berekenen van renovatiekosten of gewoon wat algemene vragen heeft over het renoveren van een badkamer (of een ander deel van het huis), aarzel dan niet om contact op te nemen! 

  De kosten van een aannemer zijn afhankelijk van de grootte en omvang van uw project. U bent waarschijnlijk in rekening gebracht vaste vergoedingen voor materialen, deskundige arbeid diensten, en de vergoeding voor de aannemer bedrijf zelf. Als u een schatting wilt van hoeveel dit u kan kosten, vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan! 

  Hier bij Aannemers- & Bouwbedrijf Amstelveen begrijpen we dat woningrenovatieprojecten duur kunnen zijn. Daarom streven wij ernaar om een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden voor onze diensten en materialen, zodat u de bank niet hoeft te breken. Met gemiddelde prijzen van renovaties die aanzienlijk variëren, is het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betrouwbare maar betaalbare hulp wanneer ze het het meest nodig hebben! 

  Als u graag een woning of pand wilt renoveren, is Aannemersbedrijf Amstelveen de ultieme keuze! Onze full-service ontwerp en bouw zorgt ervoor dat elk project dat wij realiseren precies wordt afgestemd op uw wensen. Door beide diensten in één hand te houden, garanderen wij bovendien een perfecte vertaling van concept tot oplevering – iets waar ons team bijzonder gepassioneerd over is! 

  Met Aannemer- & Bouwbedrijf Amstelveen kunnen uw bouwdromen werkelijkheid worden. Aannemer in Amstelveen biedt een uitgebreide selectie van diensten die variëren van restauratie en renovatie tot nieuwbouw en verbouwing. Ons team is gedreven door het leveren van kwaliteitsgericht maatwerk bij elk project dat zij aannemen. 

  Bij Aannemersbedrijf Amstelveen zorgen we ervoor dat u niet hoeft te stressen over het beheer van uw renovatie. Onze complete projectmanagementdiensten handelen alle details voor u af, zodat alles soepel en efficiënt verloopt – zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Met ons team van experts aan uw zijde, kunt u er zeker van zijn dat uitmuntendheid altijd prioriteit heeft bij elke inspanning!

  5/5 - (55 stemmen)
  Call Now Button