Aannemer Almere

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor elk project, van reparaties en onderhoud tot de renovatie van uw huis? Zoek dan niet verder! Ons bedrijf is gevestigd in Almere en verspreidt zijn diensten graag over de hele regio en de omliggende steden.

 • Nieuwbouw
 • Groot onderhoud
 • Particuliere bouw
 • Opdrachten van VVE’s
 • Utiliteitsbouw
 • Woning- en appartementenbouw
 • Vastgoed onderhoud

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare aannemer in Almere, dan is Aannemers Almere uw optie! Bezoek nu onze website en vraag een gratis offerte aan om de bouw van uw droomproject te starten met een van de beste aannemers die er zijn – begin vandaag!

google-reviews

👋GRATIS OFFERTE AANVRAGEN?

Vul het formulier in en

wij nemen contact met u op!

 • Voeg een bestand toe (niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 8 MB.

  Heeft u vragen? Bel ons! 020-2101631
  Overheidsinstellingen

  Overheidsinstellingen

  Wij nemen ook projecten aan van overheidsinstellingen.

  Bedrijven

  Bedrijven

  Dagelijks voeren wij taken uit voor commerciële organisaties.

  Particulieren

  Particulieren

  Onze dienstverlening is er ook voor particulieren.

  Aannemer Almere

  Aannemer inschakelen?

  Aannemer Almere is de perfecte keuze voor elk type aannemersbedrijf, van grote tot kleine projecten. Wij weten hoe we het goed moeten doen en laten u tevreden achter met onze resultaten. Niet alleen dat, maar het aanvragen van een offerte kost u niets en verplicht u tot niets – dus waarom niet kijken wat we kunnen bieden? Met onze jarenlange ervaring en kennis staat Aannemer Almere garant voor kwaliteitsvakmanschap, ongeacht de grootte of omvang van uw project.

  • Voor grote en kleine klussen
  • Scherpste tarieven
  • Kwaliteit staat voorop

  Wanneer u voor ons bedrijf kiest, kunt u er zeker van zijn dat uw project in de meest gekwalificeerde en bekwame handen is. Wij gebruiken alleen eersteklas materialen en geavanceerde apparatuur om elke keer weer uitstekende resultaten te garanderen – in combinatie met de jarenlange ervaring van ons team in de sector zijn wij ervan overtuigd dat wat wij creëren alle verwachtingen zal overtreffen!

  Waarom voor ons kiezen?

  Wij zijn zeker over onze werkzaamheden als Aannemer Almere. Lees hieronder wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

  Persoonlijke service

  Persoonlijke service

  Wij hechten waarde aan onze klanten en staan altijd persoonlijk tot uw dienst!

  Strak aan het schema

  Strak op schema

  Het op tijd opleveren van een project staat bij ons hoog in het vaandel.

  Duurzaam

  Duurzaam

  Wij gebruiken enkel duurzame materialen en willen ook duurzame tevredenheid!

  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Wij zijn op de hoogte dat goede communicatie belangrijk is voor topresultaten.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit is waar wij garant voor staan, zowel het materiaal als de werkzaamheden!

  Scherpe tarieven

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren concurrerende tarieven door de kosten bewust laag te houden.

  Aannemer inschakelen in Almere?

  Voor grote en kleine klussen, voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen, wij staan altijd gereed om projecten aan te nemen en klussen van hoogwaardige kwaliteit op te leveren.

  diensten-icon

  Onze diensten

  Bekijk onze brede scala aan diensten.

  schilderwerk-icon

  Schilderwerk

  Schilderwerk voor binnen en voor buiten.

  zakelijk-icon

  Zakelijk

  Zakelijke onderhoud- en bouwwerkzaamheden.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?

  Staat uw opdracht of klus er niet tussen?
  Neem dan alsnog contact met ons op.

  Daarom kiest u ons;

  Aannemer Almere

  Vergeet het ouderwetse idee dat duur altijd gelijk is aan kwaliteit. Met onze diensten hoeft u uw budget niet op te offeren om met een aannemer te werken; wij bieden meer voor minder! Wij erkennen hoe belangrijk de prijs is bij het nemen van beslissingen en zijn ervan overtuigd dat onze tarieven concurrerend zijn zonder te bezuinigen op opmerkelijke service.

  Wij begrijpen dat communicatie een integraal onderdeel is van elke huis- of woningrenovatie en daarom geven wij prioriteit aan een voortdurende en transparante dialoog met onze klanten. Wij houden niet alleen rekening met uw ideeën, maar houden ook consequent toezicht om ervoor te zorgen dat het eindproduct de verwachtingen overtreft! U kunt er zeker van zijn dat u tevreden zult zijn bij elke stap van de weg met ons die uw project leidt.

  • Wij denken met u mee
  • Altijd eerlijk advies van onze experts
  • Volledige ontzorging

  Wij geloven in volledige transparantie tijdens ons hele proces om uw tevredenheid te garanderen en verborgen kosten of onaangename verrassingen uit te sluiten. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en begin te genieten van een opmerkelijke ervaring!

  google

  Reviews

  Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.

  e-icon

  Emre Tasdemir

  ★★★★★

  Tegels in onze woning laten zetten door de tegelzetter die hier werkt. 5 sterren zowel mijn vrouw en ikzelf zijn hartstikke tevreden.

  v-icon

  Vanessa Krol

  ★★★★★

  Dit heeft de uitstraling van ons huis opgefrist. Ze hebben fantastisch werk geleverd met het aanbrengen van de coating. Alles werd schoon en netjes achtergelaten.

  w-icon

  Wilfred Blijd

  ★★★★★

  Zoveel aannemers slaan bochten over en de kwaliteit lijdt eronder. We stellen het op prijs dat jullie goed letten op kwaliteit.

  w-icon

  Wouter Klostermann

  ★★★★★

  U zult nooit twijfelen aan uw beslissing. We hebben ze tot nu toe voor 3 verschillende projecten gebruikt (plaatsen van ramen en kozijnen, plaatsen van geluidwerend glas, isolatieglas plaatsen), allemaal met geweldige resultaten. Ik geef ze mijn hoogste aanbeveling.

  e-icon

  E.C. Vrolijk

  ★★★★★

  Kan helemaal geen fout vinden. Van het offerte tot de montage werden we geïnformeerd, goed geadviseerd en alles van de producten, extra’s en betaling was vanaf het begin duidelijk. De installatie was snel en alles is schoon achter gelaten.

  g-icon

  Geraldine Lugt

  ★★★★★

  Hun bouwexpertise en klantvriendelijkheid zijn onberispelijk. Op tijd en binnen het budget. Ik zou iedereen zonder aarzelen willen verwijzen, want zo goed zijn ze!

  Veelgestelde vragen

  Heeft u vragen? Mogelijk vind u hieronder een antwoord op uw vraag.
  Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Waarom kiezen voor Aannemer Almere?

  Onze aannemers zijn de ideale keuze voor uw aanstaande bouw-, sloop- of renovatieproject. Niet alleen brengen zij een schat aan kennis en kunde mee om elke klus aan te kunnen – van ingewikkelde badkamers en keukens tot volledige renovaties! Ook bedrijven kunnen op ons rekenen bij het vernieuwen van hun winkelruimte of commerciële projecten, want niets is te moeilijk voor onze experts. Wacht niet langer; laat ons u vandaag nog helpen iets bijzonders te creëren!

  Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een aannemer in Almere?

  Elke opdracht heeft unieke eisen, dus ook de kosten zullen verschillen. Om beter te begrijpen hoeveel u precies zult investeren in uw project, bieden wij gratis en vrijblijvende offertes aan. En niet te vergeten onze scherp geprijsde offertes die u kunt vergelijken met andere aannemers. Bereik ons nu voor uw persoonlijke offerte!

  Waarom uw project overlaten aan Aannemingsbedrijf Almere?

  Wanneer u aan een bouwklus in Almere begint, is het van cruciaal belang om prioriteit te geven aan de veiligheid van alle betrokkenen. Het inhuren van een ervaren aannemer is de meest effectieve manier om de naleving van diverse voorschriften te garanderen en tegelijkertijd preventieve maatregelen te nemen tegen potentiële bedreigingen en gevaren.

  Als het gaat om renovatie en verbouwing, zorgt uw aannemer voor alle details. Ze hebben zowel expertise als ervaring die garanderen dat elke klus snel en correct wordt geklaard; ze zijn vooral attent als het gaat om het organiseren van het project. Het succes van elke bouwinspanning hangt voornamelijk af van een professionele aannemer – dus geen taak is te ontmoedigend of onbelangrijk! Altijd strevend naar uitstekende resultaten, zetten aannemers zich met hart en ziel in voor superieure kwaliteit bij elk project.

  Moet ik al het papierwerk zelf regelen?

  Nee, laat Adelaar Aannemers Almere u helpen met het ontmoedigende papierwerk. Wij kunnen aanbieden om uw bouwvergunning in gang te zetten, waardoor het proces voor u wordt vereenvoudigd!

  Kunnen jullie ook een bouwtekening voor mij regelen?

  Zonder twijfel! Onze ervaren en bekwame architecten ontwerpen graag een tekening voor u die aan al uw eisen voldoet. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van vakmanschap bij de uitvoering van uw project, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. U kunt erop vertrouwen dat de opdracht volgens plan wordt uitgevoerd!
  Aannemers Almere

  Aannemer Almere

  Heeft u een visie om uw woning om te toveren tot iets bijzonders? Dan is Aannemersbedrijf Almere de ideale aannemer om die droom waar te maken. Met onze uitgebreide expertise en ervaring in renovatieprojecten binnen de regio Almere, kunt u erop vertrouwen dat wij zonder extra rompslomp een uitstekend resultaat leveren!

  Kwaliteitsrenovaties zijn alleen mogelijk met de hulp van professionele aannemers, die beschikken over uitgebreide kennis en garanderen dat alle taken nauwkeurig en snel worden uitgevoerd. Als u geld wilt besparen zonder aan kwaliteit in te boeten, kijk dan niet verder dan ons – wij rekenen geen voorrijkosten! Onze diensten zullen niet alleen top zijn, maar ook veel goedkoper dan andere alternatieven. Zorg ervoor dat uw renovatie goed gebeurt door vandaag nog een goede aannemer uit Almere te kiezen!

  Inwoners van Almere en omstreken, u kunt erop vertrouwen dat wij uitzonderlijke diensten en resultaten leveren die uw verwachtingen zullen overtreffen! Onze tarieven zijn altijd nauwkeurig voor aanvang van elke klus, zodat er geen verborgen kosten zijn. Met onze uitgebreide expertise en ervaring in het verbouwen of renoveren van woningen, garanderen wij de hoogste kwaliteit service die u verdient. Wacht niet – vertrouw vandaag nog op ons voor al uw woningrenovatie behoeften!

  Wilt u uw huis renoveren maar heeft u moeite om binnen het budget te blijven? Zoek niet verder! Hier bij Aannemer Almere zijn we experts in het berekenen van renovatiekosten en hebben we tientallen jaren ervaring met alle soorten huisrenovaties. Wij begrijpen de unieke behoeften van elk project, dus of het nu gaat om advies over het verbouwen van een badkamer of gedetailleerde kostenberekeningen voor elk huisproject, neem vandaag nog contact met ons op. Met ons gepassioneerde team en betrouwbare service, kunt u erop vertrouwen dat uw tevredenheid elke keer wordt gegarandeerd.

  Bent u benieuwd hoeveel het kost om een vakman in te schakelen voor uw project? Alles hangt af van de omvang en de complexiteit van de klus. De benodigdheden, de arbeidsdiensten van een ervaren vakman en de kosten van het bedrijf zelf zijn van invloed op het uiteindelijke tarief. Het aanvragen van een gratis offerte is snel en eenvoudig, zonder enige verplichting!

  Hier bij Aannemers- & Bouwbedrijf Almere begrijpen we dat woningrenovaties kostbaar kunnen zijn. Daarom bieden onze professionals concurrerende prijzen voor materialen en diensten, zodat u geen kwaliteit hoeft op te offeren voor de prijs. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot betrouwbare en toch betaalbare hulp – ongeacht hun budget! Ons team is toegewijd om klanten het beste voor hun geld te geven en toch superieure resultaten te leveren!

  Bent u op zoek naar een verbouwing van uw woning of huis? Aannemingsbedrijf Almere is uw ideale oplossing! Wij bieden het volledige pakket, met zowel ontwerp- als bouwdiensten precies op maat. Ons team is gespecialiseerd in het omzetten van ideeën in realiteit – alles onder één dak! Met onze expertise aan het roer van uw verbouwing ligt succes gegarandeerd binnen handbereik.

  Laat uw bouwdromen werkelijkheid worden met Aannemer- & Bouwbedrijf Almere! Bij Aannemers in Almere vindt u een uitgebreide selectie van diensten voor al uw wensen – van restauratie en renovatie tot nieuwbouw en verbouwingen. Ons team is zeer toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten die de verwachtingen overtreffen bij elke klus die we aannemen. Wij garanderen alleen de beste kwaliteit werk voor onze gewaardeerde klanten.

  Wanneer u uw renovatieproject toevertrouwt aan Aannemers Almere, is er geen behoefte aan stress! Ons deskundige team is toegewijd aan het leveren van resultaten van de hoogste kwaliteit en biedt complete managementdiensten van planning tot oplevering. Laat ons voor elk detail zorgen, zodat u alleen maar achterover hoeft te leunen en kunt genieten van de transformatie. Met onze niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid is het gemakkelijk om te ontspannen wetende dat uw renovatieproject bij ons in goede handen is!

  5/5 - (53 stemmen)
  Call Now Button